Helena Bonham Carter este una dintre cele mai talentate actriţe de origine britanică din lume! La 53 de ani, cu doi copii, unul de 15 şi, respectiv, 11 ani, ea şi-a refăcut viaţa în New York alături de un tinerel. Recent, a fost surprinsă în braţele ”păpuşelului” Rye Dag Holmboe, îmbrăcată ciudăţel.


Dintre rolurile magistrale interpretate de-a lungul carierei de Helena, ne amintim cu plăcere de Vrăjitoarea Bellatrix din Harry Potter (2010-2011), Iris din filmul ”Masca” (1988) şi Ophelia din filmul Hamlet (1990). Excentrică, stridentă şi plină de viaţă actriţa de origine britanică în vârstă de 53 de ani a făcut o nouă cucerire. Helena Bonham Carter, care are o avere de 30 de milioane de dolari şi creşte singură doi copii, pe Billy Raymond (15 ani) şi pe Nell, de 11 ani, s-a îndrăgostit de scriitorul Rye Dag Holmboe, în vârstă de 32 de ani. Cei doi au fost surprinşi zilele trecute în centrul oraşului New York, la cumpărături.

15_foto1-140-250-profimedia-0437808418toata.jpg

Helena Bonham Carter a atras toate privirile cu hainele în timp ce se plimba prin New York cu iubitul

 

S-au plimbat pe la magazinele Barney’s, Ugg şi Juice Generation şi apoi au mers la Muzeul Sexului. Li s-a făcut foame şi au luat o gustărică la prânz la Fanelli Cafe. Însă în timp ce se plimbau, Helena abia îşi putea ţine mâinile departe de păpuşelul ei. L-a sufocat constant cu pupăturile şi a stat tot timpul cu mâinile de gâtul lui. Hainele pe care le-a purtat au atras privirile tuturor, pentru că erau extrem de colorate şi de înflorate. Create de Rixo, cămaşa şi fusta costă 185 de dolari şi sunt apreciate de vedete consacrate precum Sandra Bullock, Millie Mackintosh, Holly Willoughby şi Heidi Klum. Prietenii Helenei au povestit pentru Daily Mail că actriţa l-a întâlnit pe actualul iubit în vara anului trecut.

15_foto2-135-90-profimedia-0138186549.jpg

Helena în rolul zănatecei vrăjitoare Bellatrix

 

Însă a preferat o relaţie la distanţă pentru că trebuia să aibă grijă de cei doi copii ai ei, cu care locuieşte în Hampstead, Londra, Marea Britanie. Abia în urmă cu câteva luni s-a decis să facă pasul către New York pentru a sta cu iubitul.

Click! spune

Helena Bonham Carter s-a născut la 26 mai 1966, în Londra. A debutat în 1983 şi a fost nominalizată de mai multe ori la Oscar, după ce a câştigat premiul BAFTA. A fost măritată cu Tim Burton între 2001 şi 2014, şi înainte, cu Kenneth Branagh (1994-1999). Are o avere de 30 de milioane de dolari şi locuieşte în Londra cu cei doi copii pe care îi are cu Burton.

 
 
Loading...