Hugh Jackman (49 ani) este unul dintre cei mai iubiți actori australieni care activează la Hollywood. Atractivitatea sa a fost eclipsată de către soția sa, Debora-Lee, cu care a participat la ediția de diamant a Globurilor de Aur duminică, 7 ianuarie.


Hugh Jackman a avut aerul unui adevărat gentleman când a pășit pe covorul roșu alături de soția sa cu care este căsătorit de 21 de ani, Deborra-Lee. Actorul australian a purtat un costum și a renunțat la barba care reprezenta trăsătura fizică caracteristică a personajului său celebru, Wolverine. Ambii îmbrăcați în negru, Hugh și Debora și-au exprimat solidaritatea față de mișcarea #metoo, declanșată cu câteva luni în urmă de către acuzațiile aduse producătorului Henry Weinstein. Înainte de a păși pe covorul roșu și de a fi ținta fotografilor doritori să obțină cel mai bun cadru, Hugh a încărcat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie în care este alături de soția sa, în ținuta de gală. Alături de imagine a scris câteva cuvinte din care reiese, în mod evident, cât de mult o apreciază pe cea care îi este parteneră de viață de peste două decenii. "Pornim spre Globurile de Aur. Deborra a mea", au fost cuvintele lui Hugh. Admiratorii cuplului au reacționat imediat la vederea fotografiei și nu l-au menejat deloc pe actor. "Cred că Deborra te va eclipsa în seara aceasta","Soția ta arată absolut fantastic, nici tu nu arăți prea rău", au fost doar două dintre comentariile primite. În instantaneu, soția celebrului actor, îmbracă o rochie neagră, plină de pene, pentru a crea un efect dramatic. Zâmbește larg către cameră și își poartă buclele blonde într-un coc dezordonat. 

Foto
Hugh Jackman a fost eclipsat de soția sa la Globurile de Aur 2018
Foto:Getty

Hugh și Deborra formează un cuplu de 21 de ani, dar se pare că flacăra iubirii nu s-a stins odată cu trecerea anilor. În seara decernării Globurilor de Aur, au fost surprinși bucurându-se de un pahar de șampanie și prinvidu-se reciproc precum doi tineri aflați la primele întâlniri. 

loading...
Loading...