Hollywood-ul este un oraş zgomotos. tărâmul care promite actorilor începători că vor deţine o stea pe Walk of Fame dacă vor munci din greu şi vor avea noroc, locul în care iubirea arde intens şi se stinge la fel de repede precum a început. De-a lungul timpului, actori mai mult sau mai puţin cunoscuţi au trăit poveşti de dragoste intense, dar care nu au trecut testul timpului. Printre zecile de cupluri care nu au făcut faţă provocărilor s-au strecurat, totuşi, şi unele care, în ciuda diferenţelor dintre parteneri, se îndreaptă cu paşi mărunţi, dar sigur, către un final fericit. Un astfel de caz este reprezentat şi de cuplul format din actorul Hugh Jackman şi soţia sa, Debora Lee Furnes.


Hugh Jackman, în vârstă de 51 de ani, a fost dintotdeauna unul dintre bărbaţii apreciaţi de la Hollywod şi pentru aspectul său, nu doar pentru talentul actoricesc. Cu toate acestea el nu a simţit niciodată nevoia să aibă o atitudine de Don Juan şi nu a fost niciodată implicat în scandaluri amoroase. Cât despre relaţii cu fotomodele mai tinere, precum obişnuieşte colegul de breaslă, Leonardo di Caprio nici nu poate fi vorba. Hugh Jackman s-a îndrăgostit iremediabil, în urmă cu mai bine de 23 de ani, iar din acel moment a ştiut că are alături nu doar o parteneră de viaţă, ci şi un confident. La începutul relaţiei, legătura sa cu cea care avea să îi devină soţie a fost privită cu scepticism întrucât între Jackman şi Deborra există o diferenţă de vârstă de 13 ani.

hugh-jackman-si-sotia-sa

hugh jackman si sotia sa
Hugh Jackman a dezvăluit recent secretul căsniciei fericite de 23 de ani cu Deborra Lee Fumes
Foto: GettyImages

Care este secretul unei relaţii de durată, potrivit lui Jackman

Hugh Jackman şi Deborra-Lee s-au căsătorit în 1996, după ce s-au cunoscut cu un an înainte, în timpul filmărilor pentru serialul TV „Correlli”. Împreună au adoptat doi copii - Oscar şi Ava. Nu de puţine ori actorul a vorbit despre fericirea pe care o trăieşte alături de familia lui şi a vorbit la superlativ despre rolul pe care îl are soţia sa în dezvoltarea sa persoanlă, dar şi profesională. Mai mult decât atât, atunci când a fost întrebat care este secretul unui mariaj care trece testul timpului, Jackman a dezvăluit un mic truc la care el şi partenera de viaţă apelează.

hugh-jackman-si-sotia-sa

hugh jackman si sotia in tinerete
Hugh Jackaman şi Debbora, la începutul relaţiei lor
Foto: Instagram Hugh Jackman

Întrebaţi cum reuşesc să-şi păstreze mariajul puternic după atâţia ani, actorul a răspuns: „Cu meditaţie!”. „Medităm împreună. E un lucru minunat de făcut duminica dimineaţa”, a adăugat partenera lui de viaţă, care a mai spus că simţul umorului îi ajută, de asemenea, să-şi păstreze relaţia interesantă.

În 2015, Hugh şi Debbs, aşa cum o alintă soţul său, au dezvăluit un altă regulă importantă care a contibuit la consolidarea lor. Ei au dezvăluit că şi-au promis unul altuia că nu vor sta niciodată despărţiţi mai mult de două săptămâni. „Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni", a explicat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să fie un bărbat înţelegător.

hugh-si-deborra

hugh si deborra
Foto: Instagram Hugh Jackman

13 ani diferenţă de vârstă, doar un număr pentru Hugh şi Debbs

Iubirea dintre ei este evidentă, însă uneori este vizibilă şi diferenţa de vârstă, care nu a reprezentat,totuşi, o piedică. Recent cei doi au fost surpinşi, la plimbare, alături de câinii familiei. Îmbrăcaţi sport şi având o energie pozitivă care, de altfel îi caracterizează, Hugh şi Deborra au schimbat zâmbete şi s-au relaxat.

hugh-jackman-si-sotia-sa

hugh jackman si sotia sa
Hugh şi soţia, la plimbare cu cei doi câini ai familiei
Foto: Profimedia

Debbs este mândră de felul în care arată şi nu petrece timp încercând să îşi ascundă vârsta, iar Hugh este un soţ care apreciază naturaleţea partenerei sale, judecând după toate mesajele de dragoste pe care scrie actorul pe pagina personală de Instagram.

 
 
Loading...