În timpul emisiunii „American Idol”, unde Katy Perry parte din juriu, cântăreața s-a confruntat cu o defecțiune a ținutei cu care s-a afișat pe scenă, în fața tuturor.


În timp ce artista stătea jos pe un fotoliu și purta o conversație, aceasta a avut un moment în care a râs puțin cam tare. Fix atunci, Katy a făcut o grimasă amuzantă în timp ce a țipat în gura mare „Tocmai mi-am rupt pantalonii!!”. Artista nu s-a oprit aici însă, și a atras atenția tuturor atunci când s-a ridicat de pe fotoliu și a artătat la cameră locul în care pantalonii se rupseseră de la atât de mult râs: în zona fundului. Acest gest a generat imediat un val de râsete din partea celor prezenți, în timp ce cântăreața izbucnise și ea din nou în râs, mai puternic decât prima dată.

Unul dintre ceilalți jurați, Lionel Richie, a încercat să se poziționeze în fața cântăreței, pentru a nu se vedea la cameră nimic indecent, însă Katy continua să le arate posteriorul celor din public, plimbându-se prin platou.

Într-un final, echipa celor de la American Idol a trimis un asistent care să rezolve pe moment problema și să îi acopere cântăreței ruptura pantalonilor. Katy s-a așezat mai apoi cu foarte mare grijă din nou pe fotoliu, amuzată peste măsură de incident.

După ce a aplaudat asistenta care a ajutat-o, lucrurile au revenit repede la normal, deși fața cântăreței devenise deja un pic roșie, probabil de la atât de mult râs și nu de la o posibilă jenă, deoarece am crede că până acum, artista s-a obișnuit să fie cu posteriorul la vedere, fiind cunoscută pentru videoclipurile sale îndrăznețe.

 
 
Loading...