Este fenomenală! De 20 de ani încoace, Jennifer Lopez (49 de ani) este un exemplu pentru tinerele practicante de fitness. După ce a născut gemeni în 2008, J.Lo a revenit la programul de bodybuilding şi în prezent arată ca o campioană la culturism.


J. Lo spune că se antrenează de 3-4 ori pe săptămână, începând cu ora 8.00 dimineaţa. Din 2017, de când este cuplată cu Alex Rodriguez, fost jucător de baseball, diva care are o avere de 400 de milioane de dolari nu a lipsit de la nici un antrenament. Iată programul ei de antrenamente: include Pilates pentru tonifierea deltoizilor, tricepsului, muşchilor inghinali, bicepşilor femurali, gambelor şi intercostalilor. Pentru pătrăţelele de pe abdomen şi muşchii lombari foloseşte mingea Bosu. Pentru fese şi coapse, J.Lo face genuflexiuni cu halterele în spate şi lucrează la aparatele de fitness specifice pentru partea inferioară a corpului. Consumă proteine, aminoacizi, fibre şi bea în medie 3-4 litri de apă Evian pe zi. Un antrenament durează 90 de minute.

15_foto1-135-190toata.jpg

Diva latino de 49 de ani se antrenează de trei ori pe săptămână şi mănâncă doar proteine şi aminoacizi

 

Pentru tonifierea micromusculaturii articulaţiilor şi a musculaturii spinale, Jennifer Lopez înoată non-stop 30 de minute în piscină. În zilele fără antrenament, face înviorare de 30 de minute la ora 7.00 cu greutăţi de 3 kg şi urcă scări în trei reprize a câte cinci minute. J.Lo are nu mai puţin de 12 exerciţii specifice pentru abdomene şi spate, inclusiv stat în coate, genuflexiuni, flotări Spiderman pe care le execută în doar 45 de minute, în loc de trei ore cât ar trebui în mod normal. Din ianuarie 2019, Lopez a început HIIT (High-Intensity Interval Training), adică spinning (n.r. exerciţiu pe bicicleta fixă) la intensitate maximă pentru 5-10 minute. La final de săptămână, face jogging pe distanţe de 5-7 km, segmentând antrenamentul în mai multe reprize de câte cinci minute de alergare, urmate de 3 minute de mers pe jos. Lopez se relaxează activ făcând drumeţii pe munte, surf, biciclism şi alpinisim  împreună cu Alex Rodriguez (43 de ani).

 
 
Loading...