Au dormit pe stradă! Mari staruri internaţionale care au astăzi averi de sute de milioane de dolari au fost în tinereţe oameni fără acoperiş deasupra capului. Este cazul celebrilor Jim Carrey, Hilary Swank, Halle Berry, Daniel Craig şi Jennifer Lopez.


Astăzi sunt unele dintre cele mai bogate vedete! Însă ieri îşi petreceau nopţile pe unde apucau, pe străzi, în maşini sau la prieteni!

Unul dintre aceste staruri este  actorul Jim Carrey (56 de ani), binecunoscut pentru rolurile din filmele ”Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi ”Tăntălăul şi Gogomanul”. În adolescenţă a trăit într-o rulotă şi apoi într-un cort în Newmarket, Ontario, Canada.

v224-foto-5-2-col-h_0199940.jpg

Hilary Swank a locuit mult timp în maşină în tinereţe. Acum are două trofee Oscar şi o avere de 40 de milioane de dolari

Disperat să scape de sărăcie, Carrey a plecat în California, SUA, cu numai 1.000 $ în buzunar, la 19 ani. Intră într-o trupă de actori şi în 1983 reuşeşte să obţină un rol într-un film de televiziune. Apoi, în acelaşi an obţine primul rol important în comedia ”Copper Mountain”.

Acum are în conturi 150 milioane $. Actriţa Halle Berry (51 de ani) a locuit într-un adăpost pentru boschetari la New York. Avea 21 de ani când a fugit de acasă fără bani ca să se facă actriţă. Mama ei era infirmieră şi se despărţise de tatăl lui Halle, care era şofer de autobuz.

v324-foto-4-2-col-h_5374825.jpg

Jim Carrey a stat în rulotă şi la cort, înainte de 19 ani. În prezent, la 56 de ani, are în conturi 150 de milioane de dolari

Nu avea cu ce să o întreţină. Halle a trăit în mare sărăcie până a reuşit să câştige ceva bani ca manechin. În 1989 a obţinut un rol în serialul ”The Living Dolls”. În 2002 a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul ”Monster’s Ball”.

Este prima şi unica femeie de origine afro-americană care a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal. De asemenea, este una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, cu o avere de 80 milioane $. 

v424-foto-3-2-col-h_5405270.jpg

Când era tânără, Halle Berry a dormit într-un adăpost pentru cerşetori. Azi, la 51 de ani, are o avere de 80 de milioane de dolari

Daniel Craig (50 de ani), cel mai bun James Bond din istorie, a dormit pe bănci în Londra în tinereţe. După ce părinţii au divorţat, tatăl nu i-a mai dat bani. Craig a renunţat la şcoală şi a lucrat în restaurante ca să se întreţină.

A reuşit apoi să intre în Teatrul Naţional pentru Tineret. În 1992 a făcut primii paşi în cinema. Însă rolul agentului 007 l-a făcut celebru, în 2006.

Astăzi are o avere de 95 de milioane $. Jennifer Lopez (49 de ani) a dormit multă vreme pe o canapea într-un studio de înregistrări, în tinereţe.

v524-foto-2-2-col.jpg

Jennifer Lopez a dormit într-un studio de înregistrări după ce s-a certat cu mama ei. În prezent are o avere de 400 de milioane de dolari

S-a certat cu mama pentru că nu voia să facă liceul şi era lefteră. Însă a reuşit să se lanseze în muzică, aşa cum îşi dorea. S-a remarcat în 1997 într-un film în care a jucat rolul cântăreţei Selena, decedată la doar 25 de ani. A dat lovitura apoi în muzică şi filme şi are astăzi în conturi 400 milioane $.

Şi actriţa Hilary Swank (44 de ani), care a luat două trofee Oscar, în 2000, pentru rolul din filmul ”Boys Don’t Cry” (1999) şi, în 2005, pentru rolul din ”Million Dollar Baby”, a fost săracă. Părinţii ei s-au despărţit pe când ea avea 13 ani.

Împreună cu mama sa, Hillary a fugit în Clifornia, unde au trăit într-o maşină. A început să cocheteze cu actoria şi în 1992 şi-a făcut debutul în cinema în filmul ”Buffy the Vampire Slayer”. Astăzi are o avere de 40 milioane $.

 
 
Loading...