Frumoasa blondă, Iggy Azalea, în vârstă de 26 de ani, are unul dintre cele mai apetisante posterioare din showbiz, apariţiile sale fiind de fiecare dată admirate şi invidiate, în acelaşi timp. Iggy ştie perfect acest lucru şi alege ţinute care să îi scoată în evidenţă, atât posteriorul, cât şi coapsele proeminente.


Iggy este una dintre cântăreţele care au urcat rapid în topurile muzicale din întreaga lume, însă nu doar vocea o recomandă. În ultima perioadă aceasta a atras şi mai mult atenţia cu posteriorul său generos, care iese în evidenţă indiferent de ce alege să poarte şi artista e, mai mereu, în centru atenţiei.

azalaeaa.jpg

iggy
Iggy are un posterior greu de trecut cu vederea
foto:Twitter

Cântăreaţa australiană a lansat o nouă melodie, iar pentru promovarea ei s-a ocupat de una singură. Artista a publicat pe interenet câteva imagini în care apare în ipostaze extrem de sexy şi provocatoare. Într-una din imagini, Iggy este îmbrăcată într-un body decupat, care îi  „dezveleşte” bustul  generos şi ferm, asortat cu o pereche de cizme până la coapse.

iggyy.jpg

iggy
Iggy Azalea îşi promovează melodia cu ajutorul pozelor sexy
foto:Twitter

Celebritatea are şi ea preţul ei, iar artista a atras destule critici, chiar şi de la colegii din breaslă. Spre exemplu, Snoop Gog a asemănat-o cu un bărbat şi chiar a publicat o imagine în care un bărbat apărea cu părul lung, blond, cu descrierea „Iggy Azalea fără machiaj”.

snoop.jpg

snoop dog
Snoop Dog a râs de Iggy pe internet
foto: Instagram

 

 
 
Loading...