Atunci când succesul lui Harvey Weinstein a ajuns la apogee, blitzurile fotografilor au surprins mai multe ipostaze în care producătorul se lipea ca o ștampilă de cele mai frumoase și cunoscute actrițe de la Hollywood. Avea o minte perversă, se gândea numai la nenorociri însă profita de notorietatea sa ca să se apropie și să le pipăie în public pe actrițe.


Julia Roberts, Jennifer Lawrence și Emma Watson au pășit în lumea complicată de la Hollywood avându-l pe Harvey drept mentor. La vremea aceea erau niște tinere actrițe promițătoare. Au fost surprinse deseori în compania mogulul Miramax care zâmbea șăgalnic în fața aparatelor de fotografiat în timp ce încerca să le cuprindă cât mai mult în brațe pe tinerele aspirante la o carieră de succes pe platourile de la Hollywood.

Kate Winslet, alături de producătorul Harry Weinstein, la un eveniment din Los Angeles în 2009
Getty Images

Primele zvonuri că Harvey Weinstein ar fi abuzat sexual de mai multe femei au apărut în urmă cu 20 de ani dar a fost nevoie de multă vreme pentru ca trei actrițe să mărturisească zilele trecute faptul că au fost violate de mogul.

Renee Zellweger, producătorul Harry Weinstein și regizorul Anthony Minghella, la o petrecere din 2016 în Los Angeles
Getty Images

În ciuda detaliilor sordide despre plăcerile perverse și comportamentul deviant al lui Harvey Weinstein, imaginile de mai jos demonstrează cât de biine a fost mogulul conectat în vârful cinematografiei de la Holywood. 

Sarah Jessica Parker, Jennifer Lawrence și Nicole Kidman au lucrat cu mogulul
Getty Images

Taylor Swift (stânga), la after party-ul Globurilor de Aur din 2015
Getty Images

 

loading...
Loading...