Se pot spune multe lucruri despre prestaţiile ei muzicale, despre trecutul amoros, însă nimeni nu poate contesta faptul că Madonna (59 de ani) are un suflet mărinimos şi este o mamă minunată. Cea supranumită “Regina Muzicii Pop” are doi copii naturali şi patru adoptaţi de pe continentul african.


Pe Madonna o leagă multe lucruri de Africa, mai ales că artista pop a adoptat patru copii din Malawi. Anul trecut, vedeta a inaugurat un centru pediatric în Blantyre, în sudul Africii. Anul acesta, Madonna a mers iar în Africa pentru a sărbători un an de la construirea centrului pediatric „Mercy James Pediatric Hospital“, care a fost denumit după unul dintre copiii adoptaţi ai vedetei, Mercy James.

Ce meserii le-a ales Madonna copiilor!

24-star-foto1-135-210-spl1589411_006.jpg


Madonna. Vârstă: 59 de ani Debut: 1977 Rezidenţă: Lisabona, Portugalia Avere: 800 milioane $
Foto: Guliver/Splashnews
Citeste tot despre: 

Un lucru este sigur: Madonna vrea ca fiecare dintre cei şase copii ai ei să aibă parte de acelaşi succes în viaţă, informează The Sun. „Madonna îşi iubeşte enorm copiii. Nu face diferenţe între cei patru adoptaţi şi cei biologici şi îşi foloseşte toate relaţiile şi cunoştinţele pentru a le asigura un viitor în lumina reflectoarelor”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

 

Cântăreaţa de 58 de ani s-a mutat cu toată familia anul trecut în Lisabona pentru a fi alături de David Banda (12 ani) care s-a înscris în Academia de Fotbal Benfica Lisabona. După ce a cumpărat o casă suficient de mare, Madonna i-a căutat profesor de muzică fiicei ei James Mercy (12 ani), care vrea să devină rapper când se face mare. În cazul fiicei ei Lourdes Leon (21 de ani), lucrurile sunt mai complicate. Madonna ar fi vrut să o vadă coregraf, actriţă sau regizor.

Dă 1,5 milioane $ pe educaţia lor

„Lourdes vrea să fie dansatoare profesionistă. În prezent, mai are un an de facultate, pentru că s-a înscris la o Universitate prestigioasă de teatru şi film. După ce îşi ia licenţa, va avea timp suficient pentru cursurile de dans”, a mai adăugat sursa citată. În 2017, după ce s-a împăcat cu Rocco (17 ani) care a plecat de lângă ea pentru a locui cu tatăl său Guy Ritchie, în Londra, Madonna a avut o „şedinţă cu adolescentul şi l-a întrebat ce vrea de la viaţă”.

 

Răspunsul a fost prompt: Rocco se visează pictor şi intenţionează să facă o facultate de arte plastice în Regatul Unit. Dacă David se antrenează intens pentru a prinde prima echipă de juniori a Benficăi, Mercy James se „antrenează” cu Kanye West, Rocco mâzgăleşte de zor şi Lourdes frecventează şcolile de dans newyorkeze, gemenele Esther şi Stella (5 ani) vor să le facă pe toate. „Cele două fetiţe din Malawi sunt fenomenale: joacă fotbal, dansează ca nebunele, cântă rapp şi colorează toată ziua. Încă nu s-au hotărât ce meserie vor să urmeze, dar le încearcă pe toate”, a mai declarat sursa care a dezvăluit că bugetul anual pentru educaţia celor şase este de 1,5 milioane de dolari.

 

Artista a profitat de moment şi a făcut o vizită specială. Ea a mers împreună cu fiul ei, David Banda, la orfelinatul din care l-a adoptat pe băiat în urmă cu 12 ani. Cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie emoţionantă în care se îmbrăţişează cu David (12 ani) lângă un pătuţ, în orfelinat.

madonna-david-malawi.jpg

madonna si fiul david la orfelinat malawi
Madonna şi David au vizitat orfelinatul din care a fost adoptat puştiul
foto: Instagram

 

“Pătuţul în care ne-am cunoscut!”, a scris Madonna pe contul de socializare. David Banda este primul copil înfiat al artistei. Băiatul a fost adoptat în 2006, de la orfelinatul Lilongwe din Malawi. Trei ani mai târziu, Madonna l-a adoptat pe Mercy James, iar anul trecut le-a luat acasă pe gemenele Esther şi Stella.

Madonna a mai adoptat două gemene în 2017

madonna-gemene.jpg

madonna gemene adoptate africa
Madonna este topită după gemenele sale
foto: Instagram

 

Anul trecut, Madonna a adoptat două fetiţe de la un orfelinat din Malawi. De atunci, Esther şi Stella, care sunt surori gemene, duc o viaţă ca-n poveşti. Mama gemenelor a murit la scurt timp după naştere, iar tatăl fetiţelor s-a recăsătorit. În acest fel, Esther şi Stella au rămas iniţial în grija bunicilor lor, care au fost copleşiţi de faptul că au fost nevoiţi să le crească, alături de ceilalţi fraţi ai surorilor.

 
 
Loading...