E obsedată să se pozeze despuiată! Deşi are vârsta de 52 de ani, Elizabeth Hurley se dă în vânt să se fotografieze în ţinute cât mai sumare. Culmea este cine îi face aceste poze.


Ce nebună! Actriţa Elizabeth Hurley a dezvăluit că fiul său, Damian, 15 ani, e cel care îi face pozele în slip şi sutien pe care le pune în mod regulat pe Instagram.

hurley2.jpg

Hurley, Damian
Elizabeth Hurley împreună cu fiul său, Damian
Foto: Instagram
Deşi este încă adolescent, băiatul e deja actor. Joacă în serialul australian “Neighbours” şi în filmul american “The Royals”. Tatăl băiatului este omul de afaceri american Steve Bing, care a negat că ar fi fiul său, atunci când el s-a născut în anul 2002. Acesta a susţinut atunci că a avut o scurtă relaţie “neexclusivă” cu actriţa, dar testele ADN au dovedit apoi că el este cu adevărat tatăl lui Damian. Recent, fiul minor i-a făcut o poză în care diva e aproape goală, cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor.

hurley.jpg

Elizabeth Hurley
Poza pe care şi-a făcut-o de Ziua Îndrăgostiţilor
Foto: Instagram
Pe de altă parte, Damian a crescut!  Zici că e un adevărat bărbat, după cum arată. Este adevărat că o mai pozează şi alţi prieteni, nu numai băiatul ei adolescent.
 
 
Loading...