Clanul Kardashian a intrat oficial în vacanţă şi a luat o pauză de la televiziune! Surorile Kim şi Khloe şi-au făcut bagajele şi s-au îndreptat spre însoritul şi căldurosul Bahamas care le-a aşteptat cu multă distracţie, relaxare, dar şi peripeţii pe care cu siguranţă nu le vor uita prea curând. Kim şi Khloe au dat nas în nas, pe insula pustie, cu nişte porcuşori adorabili, dar care le-au făcut să emită onomatopee de frică. Întreaga experienţă a fost relatată, aşa cum era de aşteptat, pe paginile conturilor personale de socializare a celor două vedete de peste Ocean.


Kim Kardashian şi sora sa mai mică, Khloe, au făcut o escapadă în Bahamas pentru a se bucura de razele soarelui şi de apa critalină. Alături de ele au fost şi copii, care au alergat netingheriţi pe plajă, spre deosebire de mamele lor care au încremenit de frică din cauza celebrilor porcuşori care pot fi întâlniţi adesea în aceste locuri.

Din inima vegetaţiei luxuriante de pa plajă şi-au făcut apariţia mai mulţi porcuşori adorabili care au speriat-o pe Kim. În imaginile încărcate de Khloe pe pagina personală de Instagram se poate observa cum Kim încearcă să le gonească pe animalele care se îndreptau curioase spre ea, fericite fiind că insula pe care trăiesc primesşte musafiri. Observând că vedeta nu este interesată de interacţiune, porcii s-au îndreptat spre apă, unde s-au bălăcit pe cinste, oferindu-i liniştea dorită soţiei lui Kayne West.

kim-kardashian-si-porcusorul

kim-kardashian
Kim Kardashian a fost îngrozită de apariţia porcuşorilor
Foto: Instagram Khloe Kardashian

La scurt timp după incident, Kim s-a amuzat de teama pe care a putut să i-o insufle pazniciul insulei şi a povestit pe Instagram cum a decurs întâlnirea de gradul 0, spre amuzamentul admiratorilor, relatează dailymail.co.uk.

Pentru ziua petrecută la plajă Kim a ales un costum de baie care i-a cos în evidenţă formele voluptoase şi a pus accent asupra trăsăturilor demne de invidiat. Părul şi l-a împletit în două codiţe, având un aer copilăresc.

khloe-kardashian

khoe kardashian
Khloe Kardashian şi fetiţa sa, True au purtat costume de baie cu model animal print
Foto: Instagram Khloe Kardashian

Sora sa, Khloe a optat să poarte un costum de baie animal print. Fetiţa ei, pe nume True, a fost îmbrăcată în nişte hăinuţe cu acelaşi model, semn că micuţa este întotdeauna în pas cu mama sa şi cu moda.

 

 
 
Loading...