Generaţia tânără vine puternic din urmă în showbizul internaţional! Şi cum banul la ban trage, în topul celor mai bine plătite celebrităţi din noua generaţie se află nimeni alta decât sora vitregă a faimoasei Kim Kardashian (38 de ani), frumoasa Kylie Jenner. Tânăra de 21 de ani a şocat planeta după ce a ”produs” în ultimul an fabuloasa sumă de 166,5 milioane $, conform revistei Forbes.


Când ţi-e scris în frunte să se lipească banii de tine, şi când strănuţi îţi creşte contul din bancă! Iar dacă Mama Natură a fost suficient de generoasă cu tine, nu trebuie decât să te vadă lumea pentru a deveni peste noapte milionar. Revista americană Forbes a realizat topul celor mai bine plătite vedete sub 30 de ani pe anul 2018. Iată cine sunt campionii: 

Kylie Jenner are 21 de ani şi la 1 februarie 2018 a născut-o pe micuţa Stormi Webster (1 an), rodul iubirii cu Travis Scott. Însă în ciuda faptului că silueta ei de fotomodel a avut de suferit din cauza sarcinii, Jenner a reuşit să îşi depăşească surorile la capitolul încasări, averea ei crescând în 2018 cu incredibila sumă de 166,5 milioane de dolari. Ea are în prezent 300 de milioane de dolari în conturi.

Ed Sheeran este poate cel mai talentat artist din noua generaţie. Roşcovanul de 27 de ani a văzut lumina zilei în Suffolk, Marea Britanie, şi este căsătorit cu iubita din anii de liceu, Cherry Seaborn, de 26 de ani. În 2018, compozitorul a plecat într-un turneu epocal. La finalul acestuia, averea lui a crescut cu 110 milioane de dolari. El are acum în conturi 120 milioane $.

Taylor Swyft câştigă notorietate după 2006, când semnează un contract cu casa independentă de discuri Big Machine Records şi debutează cu albumul ”Taylor Swift” şi intră în topuri cu piesa ”Tim McGraw”. E îndrăgită rapid de public şi laureată cu premii Grammy. În 2018, a avut încasări de nu mai puţin de 80 de milioane de dolari. Swyft are o avere de 320 de milioane de dolari. 

The Weeknd este un artist canadian care a devenit celebru în 2010, după ce a postat pe Internet mai multe creaţii muzicale. Devine extrem de îndrăgit după ce compune ”Earn it”, piesa de pe coloana sonoră a filmului ”Cele 50 de feţe ale Domnului Grey”. El a încasat în anul 2018 nu mai puţin de 57 de milioane de dolari şi are o avere de 90 de milioane de dolari.

Jennifer Lawrence este cea mai talentată actriţă din noua generaţie de la Hollywood. Starul de 28 de ani a cunoscut notorietatea cu franşiza ”Jocurile foamei” şi a luat Oscarul cu filmul ”Silver Linings Playbook” (2012). Între 2017 şi 2018, Jennifer Lawrence a fost plătită cu 24 de milioane de dolari şi a reuşit să îşi rotunjească averea la frumoasa sumă de 130 de milioane de dolari. 

Clasamentul complet al tinerilor bogătaşi

În topul încasărilor pe anul 2018 al vedetelor care nu au împlinit încă 30 de ani figurează inclusiv fotbalistul Neymar da Silva Santos Junior, care la 27 de ani, a încasat 110 milioane de dolari. El e urmat de baschetbalistul James Harden (29 de ani) care a făcut 46,4 milioane $, de muzicianul Drew Taggart (29 de ani), care avut încasări de 45,5 milioane $ şi de boxerul Canelo Alvarez (28 de ani) care a dat cu pumnul de 44,5 milioane $. Alături de ei mai figurează Derek Carr (fotbalist american) şi jucătorul de golf Jordan Spieth cu încasări de 42 şi respectiv 41 de milioane de dolari.

Loading...