Ireland Baldwin îi cheamă pe americani la vot în sânii goi. Fiica de 25 de ani a lui Alec Baldwin șia lui Kim Basinger a postat pe contul ei de instagram o serie de fotografii sexy în care poartă doar niște abțibilduri pe sâni. Fotomodelul care are o avere estimată la un milion de dolari subliniază că ” a vota este mișto” și că ea a făcut-o deja.


Ireland Baldwin a renunțat la sutien pentru a convinge lumea să voteze viitorul președinte al SUA. Fotomodelul de 25 de ani a însoțit pozele de mesajul ”a vota este mișto și la fel sunt și sânii disproporționați”. Fotografiile au fost făcute în spatele vilei ei din Los Angeles unde locuiește cu iubitul și au fost postate în aceeași zi (joi, 22 octombrie) în care a avut loc confruntarea televizată de la BBC dintre Donald Trump și Joe Biden.

Ireland a pozat în sânii goi, dar nu a vrut să influențeze votul

Ireland Baldwin a pozat în sânii goi pentru a aduce lume ala urne. Ea nu a vrut să influențeze electoratul în favoarea unuia sau a altuia dintre candidați. Gestul ei a fost unul civic, de a convinge indecișii să își exprime opțiunea politică. Poza a înregistrat peste 30.000 de aprecieri și toți fanii ei au apreciat faptul că nu a încercat să trișeze și a pozat fără machiaj și fără să apeleze la filtrele de înfrumusețare specifice Instagram. Ireland are 627.000 de urmăritori pe contul ei de pe rețeaua de socializare anterior menționată.

ireland_baldwin_sanii_goi.jpg

Fotomodelul de 25 de ani a însoțit poza de mesajul ”a vota e la fel de mișto ca sânii disproporționați”
Fotomodelul de 25 de ani a însoțit poza de mesajul ”a vota e la fel de mișto ca sânii disproporționați”
foto: Instagram

Citește și:

Ireland Baldwin, bătută şi jefuită în plină stradă. "M-a lovit cu putere în faţă"

FOTO Fiica fotomodel a lui Alec Baldwin face furori pe internet! A pozat în costum de baie

Ireland Baldwin, unicul copil al lui Kim Basinger

Tânăra are o avere estimată la peste un milion de dolari şi pozează pentru prestigioase case de modă şi companii de produse cosmetice. Ea este unicul copil al lui Kim Basinger (66 de ani) rezultat din căsnicia cu Alec Baldwin dintre 1993-2002. Ireland este cuplată cu actorul Corey Harper (21 de ani).

 
 
Loading...