Considerată odinioară cea mai frumoasă actriță din generația ei, Isabelle Adjani (63 de ani) a provocat rumoare, luni seară, pe covorul roșu de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie neagră cu umerii supradimensionați, actrița a lăsat impresia că are fața ”înghețată” din cauza numeroaselor intervenții estetice.


Isabelle Adjani a ales o rochie neagră, lungă, cu partea superioară acoperită cu paiete și umerii supradimensionați. Drept accesorii, actrița, care a interpretat magistral rolul Reginei Margot în 1994, a folosit un colier cu pietre prețioase la baza gâtului și o pălărie din paie cu boruri largi.

Însă dincolo de contrastul dintre strălucirea pietrelor prețioase de la gâtul frumoasei actrițe și simplitatea pălăriei cu borurile deșirate, a impresionat imobilitatea chipului, pe care numeroasele injecții cu Botox și acid hialuronic l-au transformat de ani buni într-o mască.

isabelle-adjani-cannes.jpg

isabelle adjani pe covorul rosu de la cannes
Isabelle Adjani, o apariție pe covorul roșu de la Cannes
foto: Getty Images

 

De altfel, Adjani a recunoscut, într-un interviu din 2011 pentru revista Gala, că nu refuză nimic din realitatea chirurgiei estetice pentru a părea mai tânără decât vârsta din buletin.

”Sunt adepta acidului hialuronic – în doze mici, desigur – pentru umplerea ridurilor și a liniilor fine”, dezvăluia actrița, pe atunci în vârstă de 55 de ani.

Rezultatul nu este însă deloc flatant pentru actrița cu tenul de porțelan și ochii ireal de albaștri, iar după atâția ani de tratamente, Adjani a ajuns în situația de a nu le mai putea zâmbi fotografilor pe covorul roșu.

isabelle-adjani-2003.jpg

isabelle adjani in 2003
Așa arăta Isabelle Adjani în 2003, la un eveniment hipic organizat în Paris
foto: EPA

 

Isabelle Adjani, singura care a câștigat de patru ori Cesar-ul pentru cea mai bună actriță

Isabelle Adjani a câștigat de patru ori premiul Cesar pentru cea mai bună actriță, însă în ultima vreme a intrat într-un con de umbră. De câțiva ani a îmbrățișat cauza imigranților. Cu un tată algerian care a luptat în armata franceză și o mamă originară din Germania, Adjani s-a arătat oripilată de propunerea guvernului francez de a introduce testele AND pentru copiii imigranților, în 2007.

”Este aproape o nebunie ca Franța, recunoscută drept o țară care le-a garantat dreptul la azil tuturor celor care au avut nevoie, să vrea să trateze oamenii în acest fel”, a declarat actrița la vremea respectivă.

 

Citește și:

Toți ochii pe sânii de la Cannes! Vedetele s-au întrecut în rochii sexy

Starurile şi-au făcut copiii fotomodele

Loading...