Torturile de nuntă în familia regală britanică au o însemnătate aparte. Au o istorie de secole şi au fost punctul principal de atracţie atât pentru miri şi invitaţii lor, cât şi pentru admiratorii din toată lumea. Care este povestea acestor deserturi speciale şi cum au evoluat ele în timp?


Amintiţi-vă tortul de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle în 2018: a avut patru etaje şi o combinaţie inedită de arome, lămâie şi flori de soc. Ei bine, acesta e doar primul „etaj“, dacă putem spune aşa, căci alte capodopere create pentru nunţile regale au uimit cu-adevărat lumea. Tortul de la nunta prinţului William cu Kate Middleton a avut opt etaje şi cântărea aproximativ 100  de kilograme.

La nunta reginei Elisabeta a II-a şi a prinţului Philip a fost o creaţie dulce care avea, de asemenea, 8 etaje, dar cântărea dublu: 200 de kilograme.

Citește aici continuarea.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: