Ana De Armas, în vârstă de 32 de ani, este cu siguranţă o apariţie care întoarce capete oriunde merge şi indiferent dacă poartă o rochie provocatoare, sau haine casual. Cu un trup de fotomodel şi cu un zâmbet de milioane, noua iubită a lui Ben Affleck a furat multe inimi de-a lungul timpului, însă are ochi doar pentru cel cu care formează o relație de mai puțin de jumătate de ani, dar cu care s-a mutat deja împreună. Recent, Ana a fost surprinsă de fotoreporteri la plimbare într-o ținută care intensifică bătăile inimii.


Ana De Armas este o actriță tânără, cunoscută pentru curajul cu care abordează rolurile și până și cele mai provocatoare scene. Dezinvoltă, cu un trup care nu poate fi trecut cu vederea, dar și posesoarea unui chip ingenuu, Ana de Armas a reușit să îl cucerească iremediabil pe Ben Affleck, cu 15 ani mai mare decât ea.

ana-si-ben-affleck.jpg

ana de armas
Ana de Armas și Ben Affleck s-au afișat împrenă, pentru prima dată, în luna februarie
Foto profimedia

Actorul s-a îndrăgostit teribil de noua fată Bond și se pare că deja s-au mutat împreună. Mai mult decât atât, ea i-a cunoscut copiii din relația pe care a avut-o cu actrița Jennifer Garner și deja a îmbrățișat rolul de mamă vitregă căci prima excursie cu micuții a fost un succes! 

profimedia-0536824322.jpg

ana de armas
Ana de Armas, la plimbare cu patrupedul pe care îl iubește nespus
Foto profimedia

Nu de puține ori a fost surpinsă în compania lui Ben făcând risipă de gesturi de afecțiune și comportându-se precum doi adolescenți care trăiesc prima iubire. De această dată însă, Ana a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se afla la plimbare, în zona unei plaje, alături de patrupedul fără de care nu poate sta o clipă.

profimedia-0536825041.jpg

ana de armas
Sutienul i-a creat câteva dificultăți Anei de Armas
Foto profimedia

Îmbrăcată lejer, cu un sutien puțin prea mic pentru sânii cu care a fost înzestrată de Mama Natură, o pereche de pantaloni albi scurți și o cămasă, Ana s-a plimbat puțin, ulterior s-a îndreptat spre plajă pentru a se bucura de razele soarelui și de vremea bună. Vremea călduroasă și dezinvoltura de care dă mereu dovadă au determinat-o să opteze pentru niște haine care nu au lăsat prea multe imaginației, dar care au dezvăluit, încă o dată, că Ana nu este străină sălii de sport. 

 

Citeşte şi:

Iubita lui Ben Affleck, goală în filme. Ana de Armas, prea sexy în fața camerelor

FOTO Ben Aflleck și Ana de Armas au recunoscut, de ziua actriței, că formează un cuplu. S-au mutat deja împreună

 
 
Loading...