Iubitul lui George Michael, Fadi Fawaz, s-ar putea îmbogăţi peste noapte dacă acceptă să-şi publice memoriile. Editurile din Marea Britanie i-ar fi făcut acestuia o ofertă de un milion de lire sterline dacă scrie o carte în care să povestească despre relaţia lor, dar şi despre ultimele zile din viaţa regretatului artist.


George Michael a fost descoperit decedat la vârsta de 53 de ani în reşedinţa sa din Oxfordshire, de Crăciun, de partenerul lui de viaţă, Fadi Fawaz. Potrivit presei internaţionale, mai multe edituri britanice sunt interesate să cumpere drepturile de publicare aferente unui volum de memorii ce ar urma să fie scris de Fadi Fawaz, scrie news.ro, care citează contactmusic.com.

Cine a moștenit imensa avere de peste 100 de milioane $ a lui George Michael

george_m.jpg

george michael
George Michael a lăsat în urmă o avere de peste 100 de milioane de doalri
Foto: Getty

Prima pe lista moștenitorilor este Melanie (55 de ani), sora cea mică a artistului, care a primit peste 50 de milioane de dolari, potrivit The Sun. Yioda (57 de ani), cealaltă soră a lui George Michael, a moștenit și ea o parte din averea fratelui său.

Melanie a fost însă cea care a călătorit în tinerețe în întreaga lume alături de Michael, mai ales atunci când ajunsese la apogeul carierei sale. „George a fost foarte apropiat de surorile sale și este de înțeles ca acestea să-i averea moștenească, în special Melanie, de care era foarte atașat”, a declarat o cunoștință a artistului.

michael_si_melanie.jpg

george michael melanie sora
George Michael și sora sa, Melanie
Foto: Twitter

„Ea a fost mereu lângă el în momentele importante din viața lui și i-a fost alături până la sfârșit. George s-a gândit mereu la familie și chiar și la moartea sa a dovedit acest lucru. A fost preocupat ca surorile sale să fie bine văzute prin moștenirea sa”, a mai adăugat sursa apropiată cântărețului.

”Întrucât el este persoana care a găsit cadavrul, editorii ştiu că o carte scrisă de el ar face senzaţie. Oferta lor ajunge cu uşurinţă la 1 milion de lire sterline”, a dezvăluit o sursă citată de Daily Star.

Iubitul fostului lider al grupului Wham!, Fadi Fawaz, a spus că l-a găsit pe George Michael mort în vila lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire, atunci când a venit să-l trezească pe artist înainte de masa de Crăciun. 

Fadi Fawaz, chestionat de poliţişti de două ori

Fadi Fawaz, iubitul starului britanic, cu care acesta avea o relaţie din anul 2012, a fost chestionat de poliţişti de două ori în luna ianuarie. Poliţia a precizat că Fadi Fawaz nu a făcut obiectul unei anchete.

 

 
 
Loading...