Jean-Claude van Damme, 61 de ani, își plimbă cățelul cu avionul. Actorul belgian supranumit ”Mușchii din Bruxelles” și-a înduioșat recent fanii cu o fotografie în care apare costumat în pilot și o ține în brațe pe Raya, cățelușa chihuahua pe care a salvat-o de la moarte anul trecut.


Jean-Claude van Damme continuă să uimească la vârsta de 61 de ani. El a postat recent pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare alături de o cățelușă chihuahua, în fața unui avion. El le-a explicat fanilor că ”a venit vremea să se plimbe în aer cu chihuahua”. Însă povestea cățelușei a început anul trecut și a înduioșat o întreagă planetă. În luna octombrie 2020, Jean-Claude Van Damme a demarat o amplă campanie de salvare a unui animal de companie în vârstă de trei luni care urma să fie eutanasiat după ce a rămas blocat între procedurile legale dintre Norvegia și Bulgaria. Raya a ajuns pe teritoriul bulgar cu ajutorul unui pașaport fals prezentat la intrarea în țară de un cetățean norvegian. Conform reglementărilor în vigoare animalul trebuia eutanasiat de autoritățile bulgare pentru că nu întrunea condițiile legale pentru a fi primit în țară. Van Damme a demarat o amplă campanie și la final a reușit să o salveze pe Raya și să o adopte

Citește și:

VIDEO Van Damme a devenit viral! Actorul a „rupt” Internetul cu un dans pe o piesă de la Morandi. Vezi aici mișcările

Ce a făcut Van Damme în noaptea când a fost filmat distrându-se pe manele

Jean-Claude Van Damme, dependent de sala de forță

El le-a explicat fanilor lui că se antrenează la sala de fitness de 4-5 ori pe săptămână, mănâncă cinci mese pe zi și își calculează atent cantitatea de proteine și de carbohidrați din alimentație și socializează între 2 și 3 ore pe zi cu fanii lui. El le recomandă tuturor să doarmă bine noaptea, să se trezească la ora 7.00 și până în ora 8.00 să ajungă la sala de sport. La ora 10.00 să ajungă acasă, să mănânce a doua masă a zilei (batoane proteice, fibre sau fructe). Van Damme a recunoscut că până la 55 de ani era încă un ”tânăr rebel” care mergea frecvent în cluburi de noapte și petrecea până în zori de zi. Se simte alt om de când a revenit la programul sănătos și a renunțat la alcool. Starul, care are o avere de 40 milioane $, a mai fost însurat cu Maria Rodriguez, între 1980-1984, Cynthia Derderian, între 1985-1986, și Darcy LaPier, între 1994-1997.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: