Jennifer Aniston a strălucit la gala Premiilor Sindicatului Actorilor Americani de Film într-o rochie, mulată de satin, creată de Dior. Actrița în vârstă de 50 de ani nu a purtat sutien și i s-au văzut sânii prin rochie, ceea ce a acaparat toate privirile. Și cum la gală a fost și fostul ei soț, Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, acesta a profitat de o pauză și au flirtat ca în vremurile bune în culise. Jennifer Aniston l-a felicitat pentru premiul obținut pentru rolul secundar din ecranizarea lui Quentin Tarantino ”A fost odată la Hollywood”.


Jennifer Aniston a fost cea mai sexy actriță de la gala Premiilor Sindicatului Actorilor Americani de Film, care a avut loc duminică la Shrine Auditorium din Los Angeles, California. Toată lumea a observat că i se vedeau sânii prin rochie. Criticii de modă le-au clasat în topul celor mai elegante actrițe de la gala Premiilor Sindicatului Actorilor Americani de Film pe Scarlett Johansson, care a purtat o rochie Armani cu un decolteu extrem de generos, pe Jennifer Lopez (în vârstă de 50 de ani) care a purtat o rochie creată de Georges Hobeika și pe Charlize Theron care a venit îmbrăcată într-o ținută Givenchy Haute Couture.

jennifer_aniston_profimedia-0493684372.jpg

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston a purtat o rochie Dior la gala Premiilor Actorilor Americani de Film 2020
foto: Profimedia

Jennifer Aniston a purtat o creație Dior, semnată John Galliano

Jennifer Aniston, în vârstă de 50 de ani, a acaparat toate privirile defilând pe covorul roșu de la gala Premiilor Sindicatului Actorilor Americani de Film, ediția 31, care a avut loc duminică la Shrine Auditorium, Los Angeles, California. Ea apurtat o rochie albă mulată creată de Dior și semnată John Galliano. Actrița nu a purtat sutien și acest lucru nu a trecut neobservat, toată lumea admirându-i sânii care se insinuau pe sub textura rochiei. Bijuteriile cu diamante ale lui Jennifer au fost create de Fred Leighton.

jennifer_lopez_profimedia-0493685839.jpg

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, de 50 de ani, a strălucit într-o rochie Georges Hobeika și bijuterii de 9 milioane de dolari semnate Harry Winston
foto: Profimedia

Însă regina bijuteriilor a fost Jennifer Lopez (50 de ani) care a avut la gât și în urechi diamante de nouă milioane de dolari, create de Harry Winston. Scarlett Johansson, de 35 de ani, a purtat o rochie Armani, pantofi Stuart Weitzman și bijuterii Taffin. La toate astea a asortat o poșetă Jimmy Choo și a venit însoțită de iubitul ei Colin Jost, care a purtat un costum Giorgio Armani. Cei doi și-au anunțat logodna la 19 mai 2019.

scarlett_johansson_.jpg

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson, sexy într-o rochie Armani
foto: Profimedia

Citește și:

Adelina Pestriţu, răvăşitoare pe covorul roşu în Los Angeles. Totul despre ţinuta de lux a vedetei

O tânără superbă a rămas în sânii goi pe covorul roșu de la Cannes

jane_seymour_.jpg

jane seymour
Jane Seymour a strălucit într-o rochie Sho, la cei 68 de ani ai ei
foto: Profimedia

Jennifer Lopez a avut bijuterii de 9 milioane de dolari

Jennifer Lopez a purtat o rochie neagră semnată de Georges Hobeika, o poșetă Tyler Ellis și pantofi Casadei. Actrița de 50 de ani a avut în urechi și la gât diamante de nouă milioane de dolari create de Harry Winston. Ea a fost însoțită pe covorul roșu de Alex Rodriguez, 44 de ani, logodnicul ei. Lanțul de la gât a avut diamante de 73.55 carate și cerceii de 13,77 carate, brățara a avut diamante de 59.27 carate și inelul o piatră de 15.99 carate. Charlize Theron, 44 de ani, a avut o rochie Givenchy Haute Couture și bijuteriile au fost create de Tiffany & Co. Reese Witherspoon (43 de ani) i-a urmat exemplul și a venit într-o rochie neagră semnată Celine și bijuteriile ei au fost tot de la Harry Winston.

catherine_zeta-jones_.jpg

catherine zeta-jones
Catherine Zeta-Jones, de 50 de ani, a strălucit la propriu într-o rochie Julien X Gabriela
foto: Profimedia

Diamantele cerceilor au avut 6.32 carate, ai brățării 6.78 carate și piatra de pe inel 1,67 carate. Catherine Zeta-Jones (50 de ani) a purtat o rochie Julien X Gabriela, bijuterii Lorraine Schwartz și pantofi Giuseppe Zanotti. Ea a venit însoțită de soțul ei Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani. Jane Seymour a purtat o rochie semnată Sho în care a strălucit pe covorul roșu la cei 68 de ani ai ei.

 • Catherine Zeta-Jones
  foto: Profimedia
 • Dakota Fanning
  foto: Profimedia
 • Jane Seymour
  foto: Profimedia
 • Jennifer Aniston
  foto: Profimedia
 • Jennifer Garner
  foto: doxologia.ro
 • Jennifer Lopez
  foto: Profimedia
 • Laura Dern
  foto: Profimedia
 • Nicole Kidman
  foto: Profimedia
 • Renee Zellweger
  foto: Profimedia
 • Scarlett Johansson
  foto: Profimedia
1/10
Loading...