Jennifer Aniston a întinerit 17 ani cu 1.505.017 $

Ultima actualizare:

    Actriţa în vârstă de 48 de ani a reuşit  să «îngheţe» timpul cu ajutorul  unei reţete secrete care face minuni
Actriţa în vârstă de 48 de ani a reuşit să «îngheţe» timpul cu ajutorul unei reţete secrete care face minuni

Arată complet neschimbată astăzi, în 2017, faţă de cum era în anul 2000! Jennifer Aniston a cheltuit suma uriaşă de 1.505.017 dolari ca să nu lase timpul să o îmbătrânească pe parcursul a 17 ani.

Chiar că a reuşit să ”îngheţe timpul”! Actriţa Jennifer Aniston (48 de ani) nu se uită la bani când vine vorba de aspectul ei. Ca să se menţină neschimbată, diva cheltuieşte circa 86.734 $ pe an. La averea ei de 200  milioane $, îşi permite diete şi proceduri estetice oricât de scumpe. Este foarte atentă în primul rând la regimul alimentar. Mănâncă numai alimente naturale de cea mai bună calitate, care nu îngraşă. La micul dejun consumă de obicei avocado şi pâine prăjită fără gluten. Pentru dieta ei sofisticată, Aniston cheltuieşte circa 19.950 $ pe an. 

Pentru faţă, actriţa a experimentat toate tratamentele posibile din lume. În ultima vreme, îşi face mai mult tratamente de întinerire cu laserul, care îndepărtează ridurile şi urmele de acnee, dar şi tratamente cu ultrasunete. Cremele scumpe de cea mai bună calitate pe bază de acizi alfa hidroxi nu îi lipsesc. În total, plăteşte circa 7.376 $ pe an pentru a-şi menţine tinereţea feţii. Diva pune mare preţ pe fitness. De şase ori pe săptămână face exerciţii de gimnastică în vila ei uriaşă din Beverly Hills, sub supravegherea unui antrenor pe care îl plăteşte cu 297 $ pe oră. În total, pentru a-şi menţine trupul perfect, vedeta cheltuieşte circa 46.380  $ pe an. Părul ei pare de asemenea neschimbat de 17 ani, atât ca tunsoare, cât şi în privinţa culorii, blond de culoarea mierii. Pentru aceasta şi-a angajat un hair stylist personal, numit Chris McMillan. Salariul acestuia şi tratamentele scumpe pe care le aplică podoabei ei capilare o costă circa 8.525 $ pe an. Pentru machiaj şi farduri de firmă, Aniston dă circa 826 $, anual. Pentru sprâncene, Jennifer apelează la celebra Anastasia Soare de la Hollywood. Costul pe care trebuie să-l plătească se ridică anual la circa 880 $. În fiecare lună face o vizită la experta româncă.


    Fotografii: Guliver/ Getty Images/ Hepta
Fotografii: Guliver/ Getty Images/ Hepta

Ca să fie tot timpul bronzată, diva merge săptămânal la Ibiza Tanning Salon in West Hollywood, unde i se aplică tratamente speciale ce costă circa 2.350 $ pe an. Aniston face şi proceduri estetice speciale pentru gât, pe care le ţine secrete, pentru care plăteşte în jur de 447 $ pe an. Actriţa a recunoscut că a făcut şi două operaţii estetice pentru remodelarea nasului care au costat-o 24.432 $. Diva şi-a făcut şi o ridicare de sâni pentru care a plătit în jur de 6.107 $. În final, costurile pentru menţinerea tinereţii se ridică la 1.474.478 $, în 17 ani, şi, adăugând cât a dat pentru remodelarea nasului şi ridicarea sânilor, se ajunge la suma totală de 1.505.017 $. Actriţa, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul “Prietenii tăi”, a fost căsătorită cu Brad Pitt între 2000-2005 şi, din 2015, e măritată cu actorul Justin Theroux (45 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net