S-au întrecut în eleganţă! Jennifer Garner, Renee Zellweger, Nicole Kidman şi Charlize Theron au întors capetele tuturor, duminică seara, la gala Hollywood Film Awards, de la Beverly Hilton Hotel.


Actriţa Jennifer Garner (47 de ani) a purtat cea mai sexy ţinută pe covorul roşu la cea de-a 23-a ediţie a Hollywood Film Awards. Diva, cu o avere de 60 milioane de dolari, a strălucit într-o rochie Stella McCartney. Mamă a 3 copii, Violet, de 13 ani, Seraphina, de 10 ani, şi Sam, de 7 ani, ea spune că se menţine tânără aplicându-şi zilnic pe faţă o cremă protectoare împotriva soarelui, purtând machiaj doar rareori şi făcând zilnic gimnastică la sală.

15-foto-2-1-col-gettyimages-1185322346.jpg

Renee Zellweger a avut o ţinută sofisticată A.W.A.K.E.

Renee Zellweger, de 50 de ani, care are o avere de 45 de milioane de dolari, a fost de asemenea foarte admirată într-o rochie deosebită marca A.W.A.K.E.

15-foto-3-1-col-gettyimages-1185322422.jpg

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie albă marca Loewe

Nicole Kidman, de 52 de ani, cu o avere 250 milioane de dolari, a fost superbă într-o rochie albă cu broderii marca Loewe.

15-foto-4-1-col-gettyimages-1185321257.jpg

Charlize Theron a purtat o ţinută Alexander McQueen

Foarte lăudată a fost şi Charlize Theron, de 44 de ani, care are o avere de 160 de milioane de dolari. Îmbrăcată într-o ţinută Alexander McQueen, ea a primit un premiu pentru întreaga carieră. Renee Zellweger a primit premiul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul lui Judy Garland din filmul “Judy”. Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Antonio Banderas (59 de ani) pentru rolul din “Pain and Glory”.

 

Mihai Mălaimare Jr, premiat la gală

15-foto-5-1-col-epa-efe.jpg

Mihai Mălaimare Jr, cu premiul pe covorul roşu
Foto: EPA-EFE

Mihai Mălaimare Jr (43 de ani) a primit premiul pentru cel mai bun director de imagine, pentru lungmetrajul “Jojo Rabbit”, la cea de-a 23-a ediţie a galei Hollywood Film Awards. Fiul actorului Mihai Mălaimare s-a remarcat la Hollywood şi e considerat unul dintre cei buni directori de imagine din lume. Locuieşte la Los Angeles şi a debutat pe plan internaţional cu filmul lui Francis Ford Coppola, “Tinereţe fără tinereţe” (2007). A lucrat cu cei mai mari producători, actori şi cântăreţi din lume, între care se numără Justin Bieber, Niki Minaj, Eminem, Drake, Kesha. 

 

 
 
Loading...