Frumoasa actriță americană, Jennifer Lawrence (26 de ani), s=a dezbrăcat de inhibiții și de haine și a decis să pozeze nud pentru o revistă de modă celebră. Fotografia a ajuns și în mediul online, unde a sucit mințile a mii de internauți.


Jennifer Lawrence a pozat aproape goală pentru revista Vogue, iar recultatul a fost publicat și pe Instagram, unde a adunam like-urile a mii de admiratori, potrivit Daily Star. Un lucru este sigur: în fața camerei de filmat sau de fotografiat, Jennifer nu este niciodată rușinoasă și știe să atragă atenția.

jennifer_lawrence_1.jpg

jennifer lawrence
A renunțat la inhibiții și la haine și a pozat nud
Foto: Instagram

De asemenea, actrița a renunțat și la machiaj, ceea ce i-a conferit un aspect cât mai tineresc și natural care a făcut furori pe rețeaua de socializare. „La cei 26 de ani ai săi, Jennifer Lawrence este deja una dintre cele mai de succes și mai celebre actrițe de pe planetă. A fost de patru ori nominalizată la Premiile Oscar și a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță”, a fost adăugat pe pagina oficială a revistei, în descrierea incendiarei fotografii.

jennifer_lawrence_2.jpg

jennifer lawrence
A fost de patru ori nominalizată la Premiile Oscar și a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță
Foto: Instagram
 
 
Loading...