Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez arată extraordinar de bine la 50 de ani. Parcă întinereşte, în loc să îmbătrînească. Diva cu o avere de 320 de milioane de dolari a făcut furori, recent, cu sânii la vedere, la gala de decernare a premiilor Asociaţiei Criticilor de Cinema, care a a vut loc la Los Angeles.


Pentru a-şi păstra tinereţea, are mare grijă ce mănâncă şi ce bea şi face gimnastică. De ani de zile nu mai bea nimic care să conţină cofeină. Diva spune că alcoolul îmbătrâneşte. De aceea, a renunţat să mai guste băuturi alcoolice. Nu bea decât cocktailuri de sucuri naturale sau apă.

jennifer lopez.jpg

jennifer lopez
Foto: EPA

 

Dimineaţa mănâncă ciocolată neagră, la prânz somon, varză kale, broccoli, dovlecei, carne de pui. Ultima masă o ia la 18.30 pe bază de orez, fasole şi seminţe de quinoa. Nu fumează pentru că tutunul afectează tenul şi îl ridează. Jennifer spune că somnul este esenţial pentru frumuseţe. Doarme cel puţin 7-8 ore pe noapte, ca să se simtă bine. JLo are doi copii gemeni, Max şi Emme, din căsătoria cu Marc Anthony, care a durat din 2004 până în 2014.

jennifer lopez.jpg

jennifer lopez
Foto: EPA
 
 
Loading...
Citeste tot despre: