Jennifer Lopez este cea mai bună colegă de la filmări. Afirmația îi aparține unuia dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood care se consideră privilegiat pentru că a lucrat alături de diva de 51 de ani la o comedie romantică, în Republica Dominicană.


Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, este cea mai bună colegă de platou pe care și-o poate dori un actor. Aceste complimente deloc gratuite vin din partea unuia dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood. Actorul Josh Duhamel, de 48 de ani, a declarat că filmările din Republica Dominicană pentru comedia romantică ”Shotgun Wedding” au fost o binecuvântare pentru că J.Lo este ”de vis la filmări”. Duhamel a subliniat că această colaborare a fost cea mai bună din întreaga lui carieră pentru că J.Lo este o profesionistă și a intrat 100% în pielea personajului.

Citește și:

Adio, nuntă? Jennifer Lopez, fără inelul de logodnă la o ședință foto. Clipul de pe plajă face ravagii

Jennifer Lopez, ce faci cu mâna acolo?

Josh Duhamel: ”filmările cu J.Lo, cea mai tare experiență din carieră”

Josh Duhamel, în vârstă de 48 de ani, a povestit că filmările din Republica Dominicană pentru comedia romantică ”Shotgun Wedding” au fost de vis pentru că a avut-o pe J.Lo alături de el pe platou. ”În primul rând ne aflam în Republica Dominicană, care este extraordinar de frumoasă. Să lucrez cu Jen a fost un vis devenit realitate, pentru că este profesionistă și implicată 100% în ceea ce face. A fost una dintre cele mai distractive experiențe din viața mea. Jennifer Lopez este cea mai bună actriță cu care am lucrat vreodată de când m-am apucat de actorie”, a declarat Duhamel într-un interviu acordat pentru ”Entertainment Tonight”. Actorul care a jucat în ”Transformers” a explicat că ”o cunoaște demult pe J.Lo, dar că nu a lucrat niciodată cu ea”. Filmul este regizat de Jason Moore și este produs de Lionsgate Motion Picture Group. Din distribuție mai fac parte Lenny Kravitz, D’Arcy Carden, Selena Tan, Desmin Borges și Alex Mallari.

 
 
Loading...