E clar, la 47 de ani, Jennifer Lopez se simte ca la 20! Săptămâna trecută s-a hotărât să pună punct relaţiei amoroase cu dansatorul Casper Smart, de 29 de ani. Şi cum diva latino urăşte singurătatea, gurile rele spun că deja a ieşit la vânătoare. Numai că de data asta vrea un iubit mai matur.


De data asta despărţirea este definitivă. La scurt timp după ce s-au întors din Las Vegas, Jennifer Lopez i-a făcut bagajele lui Casper Smart şi i-a cerut să se mute din apartamentul lor din Manhattan. Ei au mai făcut o pauză în 2014, dar au continuat să pozeze în părinţii ideali pentru gemenii Max şi Emme, de opt anişori.

Conform TMZ, relaţia cu Smart „o costa” 100.000 de dolari pe lună pe Jennifer şi tinerelul juca perfect rolul de iubit, bodyguard, bonă pentru copii şi însoţitor la evenimentele mondene. După ce i-a făcut rost de un rol la o producţie de la Hollywood, Smart i-a dat de înţeles că vrea să o apuce pe drumul său. Aşa că J.Lo i-a făcut vânt.

Pe lista iubiţilor cântăreţei care a strâns o avere de peste 300 de milioane de dolari îi putem menţiona pe Sean Combs, Bradley Cooper, dansatorul Maksim Chmerkovsky, Rodrigo Santoro şi Chris Paciello. Pe lista aventurilor intră şi Woody Harrelson şi George Clooney. A fost măritată de trei ori şi s-a cuplat cu Smart, în 2011, după ce a ieşit cam şifonată din căsnicia cu Marc Anthony. 

De altfel, despărţirea de dansator vine după ce s-a întâlnit în Las Vegas cu fost ei soţ. Deşi diferenţa de vârstă nu a fost o problemă la început, de-a lungul celor aproape cinci ani de relaţie, Jennifer avea din ce în ce mai des nevoie de pauze pentru că ajunsese să nu îl mai suporte. Gurile rele spun că ar vrea să îl cucerească din nou pe Ben Affleck (44 de ani) după ce acesta a divorţat.

Loading...