Jennifer Lopez este mama a doi copii,dar nu ezită să pozeze provocator pentru imaginile de promovare al noului său spectacol. În cadrul şedinţei foto, ea a adoptat look-ul unei dansatoare, îmbrăcând o vestimentație cât mai sumară și mai sclipitoare.


Spectacolul se va desfășura în Las Vegas, oraș pe care vedeta îl consideră cel mai sexy oraș de pe Pământ pentru că turiștii vin aici să uite de griji și să se abandoneze distracției, potrivit The Sun. Contrar cunoscutei zicale „Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas", fotografiile realizate pentru promovarea spectacolului fac deja înconjurul internetului. Hainele artistei sunt aproape la fel de îndrăznețe precum postura pe care o adoptă. Într-una dintre fotografiile realizate, Jennifer este așezată pe ceea ce are pare un braț al unei stele și are o privire pătrunzătoare.

jennifer_lopez.jpg

Shooting foto Jennifer Lopez
Cântăreața adoptă o atitudine încrezătoare
Foto: Paper Magazine

Privind imaginile cu artista, trecută de prima tinerețe, este ușor de înțeles de ce aceasta se bucură de admirația colegilor și a fanilor care o considera una dintre cele mai bune voci din industrie. 

jeniffer_l.jpg

Pictorial Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, o apariție inedită la o gală de muzică,aprilie 2017
Foto: Getty
Loading...