Jessica Alba (36 de ani) a confirmat luni, 17 iulie, că este din nou însărcinată și așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Conform anunțului făcut pe Internet, se pare că întreaga familie sărbătorște apariția încă unui membru.


Jessica a decis ca primii care află marele eveniment din viața ei săi fie fanii săi de pe Instagram: „Cash și cu mine vom fi în mod oficial depășiți numeric”, a scris frumoasa actriță, făcând aluzie la faptul că ea și soțul său nu vor mai sta față în față doar cu cele două fiice ale lor, ci acestora li se vor alătura încă un membru al familiei, după cum precizează revista People.

Jessica este deja mămica a două fetițe: Heaven Garner (șase ani) și Honor Marie (nouă ani). Ea a declarat pentru sursa citată că evoluează constant în calitate de părinte, devine mai „deschisă, curioasă și încearcă să fie mai bună” în ceea ce face.

„Nu pretind că am toate răspunsurile și cu siguranță nu cred că sunt perfectă. Deci, când copiii mei spun ceva, în loc să reacționez, mă gândesc cum să fiu mai bună”, a adăugat ea pentru revista People.

@cash_warren and I are officially going to be outnumbered #babyonboard #herewegoagain #blessed

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 
 
Loading...