Poveștile de dragoste au uneori un final nefericit pentru protagoniști, iar despărțirile sunt întotdeauna dificile. Jessie J și Channing Tatum i-au luat pe toți prin surprindere atunci când au anunțat că formează un cuplu, la doar câteva luni după ce actorul divorțase de frumoasa sa soție. Iată că fluturașii din stomac, plimbările sub clar de lună, declarațiile înfălăcărate pe rețelele de socializare și-au pierdut farmecul pentru Jessie și Channing, iar relația lor s-a terminat la fel de subit cum a început. Cântăreața nu a mai suportat comentariile răutăcioase pe marginea despărțirii și a izbucnit violent pe contul personal de Instagram!


Jessie J și Channing Tatum s-au cunoscut în anul 2018, iar între ei a existat o atracție puternică care i-a adus împreună la doar câteva luni de la divorțul actorului. În timpul relației, cei doi și-au făcut nenumărate declarații de dragoste în mediul online și au vorbit unul despre celălalt folosind termeni la superlativ.

channing-tatum-jessie-j.jpg

channing tatum si jessie j
Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit
Foto profimedia

Jessie J şi Channing Tatum, poveste de dragoste cu năbădăi

Nu s-au sfiit să își declare iubirea public, iar uneori au împărtășit fotografii din intimitate, așa cum a fost cazul când Channing a pierdut un joc în favoarea lui Jessie și a fost obligtat să încarce în mediul online o fotografie cu el aproape dezbrăcat. Jocurile și declarațiile pline de entuziasm au ajuns la final la începutul lunii aprilie, când au decis să pornească pe drumuri separate.

jessie-si-charlie.jpg

jessie j si channing
Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, dar relația lor s-a dovedit una de scurtă durată
Foto profimedia

Artista i-a pus la punct pe fanii obraznici

Jessie nu a mai suportat comentariile primite referitor la despărțire și a izbucnit pe pagina personală de Instagram, acolo unde i-a pus la punct pe toți cei care sunt de părere că au dreptul să o judece pentru deciziile luate. 

"De fiecare dată când citesc comentariile voastre negative despre viața și faptele mele mă gândesc de câte ori am purtat discuții profunde, am schimbat mesaje, ați participat la petreceri acasă la mine și mi-ați cunoscut familia și toți prietenii. Oh, stai, aceste lucruri nu s-au întâmplat niciodată!", a fost mesajul scris de Jessie, semn că s-a săturat să fie judecată asupru de cei care nu o cunosc deloc în realitate

 
 
Loading...