Cântăreața Jennifer Lopez și partenerul ei, Alex Rodriguez, petrec mult timp împreună, ieșind mai mereu la cine romantice, asemenea unor îndrăgostiți adolescenți. Totuși, familia e extrem de importantă pentru cei doi, așa că atunci când nu ies „între patru ochi”, partenerii pot fi văzuți adesea în compania copiilor, mai ales atunci când vine vorba de sărbători naționale.


Pentru celebrarea „Zilei Tatălui”, JLo și Alex Rodriguez au profitat de vremea prielnică și au făcut o plimbare pe plajă, în Malibu, alături de cei 4 copii ai cuplului: gemenii artistei, Maxilmilian și Emme, în vârstă de 12 ani, și fiicele lui Rodriguez din relația anterioară, Natasha, de 15 ani, și Ella, de 12, conform dailymail.co.uk.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, romantici și la ieșirile cu familia

Așa cum ne-a obișnuit, cuplul nu s-a sfiit să se afișeze în ipostaze romantice, în special în această zi în care Jennifer a ținut să își celebreze logodnicul și prin intermediul unui mesaj siropos publicat în mediul online. Cântăreața, în vârstă de 50 de ani, și logodnicul ei, de 44 de ani, par să formeze o familie extrem de unită și fericită, chiar dacă nu au avut ocazia să aibă împreună și moștenitori. JLo a „adoptat” imediat fetițele iubitului ei însă, dezvăluind că le consideră ca și când ar fi ale ei.

„La mulți ani de Ziua Tatălui! Să te avem în viețile noastre e o binecuvântare. Să te văd cu toți copiii noștri îmi face sufletul fericit. Te iubim atât de mult”, a scris Jennifer în dreptul mai multor imagini de familie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Ulterior, cei doi au sărbătorit evenimentul într-un cadru relaxat, cu o îmbrăcăminte pe măsură, la plajă, acolo unde celebra artistă a și fost, de altfel, cerută de soție. Se pare că în familia lor, evenimentele importante se desfășoară în special în aer liber, cu sunetul valurilor pe fundal!

profimedia-0534366635_1.jpg

Jennifer Lopez a purtat o rochie înflorată
Foto: Profimedia

Alex Rodriguez şi-a făcut curaj şi i-a adresat celebrei cântărețe marea întrebare după doi ani de relaţie, în timp ce se aflau într-o escapadă romantică în Bahamas. Deși a mai fost căsătorită de trei ori, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, artista a trait magia cererii ca și când ar fi prima dată.

Totuși, deși JLo a fost cerută în căsătorie cu un inel de un milion de dolari, semn că partenerul ei nu se încurcă atunci când vine vorba de aleasa inimii sale, au existat, de-a lungul timpului, și zvonuri potrivit cărora jucătorul de baseball ar fi înșelat-o pe cântăreață.

Loading...