John Galliano a recunoscut că a fost dependent de alcool şi medicamente pe bază de reţetă şi că îi era frică să nu "ajung într-un spital de nebuni sau sub pământ".


Designerul englez a acrodat primul interviu de la scandalul din 2011, când a fost acuzat de anti-seminitism şi concediat din funcţia de director al casei Christian Dior.

Vorbind cu revista Vanity Fair, Galliano a spus că se folosea de alcool ca "un sprijin înafara muncii" şi pentru a îşi reveni după colecţii. Însă a pierdut controlul şi a ajuns "un sclav al alcoolului".

Apoi, s-a apucat de pastile prescrise pentru că nu putea să doarmă şi tremura tot timpul.

"Aveam şi nişte sticle cu alcool pe care le primeam de la oameni Spre final, beam orice puteam. Credeam că mă vor ajuta să dorm. Auzeam tot felul de voci care mă întrebau prea multe lucruri", a declarat Galliano.

Acum Galliano nu mai bea de peste doi ani.

Cât despre scandalul din 2011, când designerul a folosit insulte anti-semite într-o ceartă într-un bar, Galliano spune că i-a venit rău când a vâzut filmuleţul.

"A fost cel mai rău lucru pe care l-am spus în viaţa mea, dar nu am vrut să zic aşa ceva. Eram atât de furios şi nemulţumit cu mine încât am spus cele mai pline de ură lucruri pe care puteam să le zic", a completat el.

Galliano a spus că nu urăşte evreii şi că a avut acea reacţie din cauza dependenţei. Mai mult, spune că e recunoscător pentru acea întâmplare, înctrucât acum e într-un loc mai bun din punct de vedere psihic.

"Sună bizar, dar sunt bucuros pentru cele întâmplate. Am învăţat multe despre mine. L-am redescoperit pe acel băieţel care îşi dorea cu ardoare să creeze. Mă simt viu."

 
 
Loading...