johnny Depp și Amber Heard nu par să facă pace prea curând. În timp ce Amber și Depp se află încă în plin proces de divorț, actrița se folosește de orice mijloc pentru a scoate în evidență caracterul violent al lui Johnny Depp.


Amber Heard (30 de ani) a făcut publică o înregistrare video în care îl arată pe fostul său soț fiind extrem de nervos și de violent, informează Tmz.com. Johnny Depp (53 de ani) a fost filmat cu telefonul mobil de Amber în timp ce se aflau în bucătărie, iar celebrul actor din filmul "Pirații din Caraibe" pare să fie foarte nervos, trântește ușile dulapurilor și sparge intenționat o sticlă.

Amber încearcă să-l calmeze, îl întreabă de ce este supărat și chiar își cere scuze dacă i-a greșit cu ceva. Actorul este însă departe de a se liniști, iar când observă că este filmat pe ascuns devine violent cu Amber și pare că vrea să o lovească, dar atunci se oprește înregistrarea.

Materialul video a fost realizat înainte să înceapă "războiul" dintre ei, iar prin acesta, Amber Heard dorește să le arate tuturor că nu minte, iar Johnny Depp are un caracter foarte violent.

 
 
Loading...

Alte articole