Rapperul american Kanye West a fost internat, miercuri, într-un spital din Melbourne, Australia, din cauza unei dureri puternice de cap. Artistul a fost externat, totuşi, după scurt timp pentru a susţine concertul programat în aceeaşi zi, potrivit Mediafax.


Kanye West (37 de ani) a fost dus de urgenţă la spital, unde a fost supus unor analize prin RMN, din cauza unei migrene cumplite, conform nme.com. Medicii l-au lasat însă pe artistul american să plece după puţin timp din spital. Astfel, rapperul şi-a putut susţine concertul pe care îl avea programat miercuri seară, în Melbourne.

Rapperul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", albumul care a fost compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus" şi a fost  lansat în iunie 2013.

Loading...
Citeste tot despre: