Fiţe de fiţe, în ciuda pandemiei de COVID-19! Kate Moss nu s-a lăsat până nu şi-a făcut petrecere la aniversare. Diva s-a serbat, recent, la Paris, împreună cu iubitul şi cu fiica sa.


Kate Moss a împlinit 48 de ani la 16 ianuarie şi, cu acest prilej, vedeta britanică a zburat la Paris ca să facă petrecere. Jurnaliştii au aflat acest lucru abia acum. Deşi, din cauza pandemiei de COVID-19, călătoriile între ţări sunt restricţionate la strictul necesar, pentru Kate nu a fost o problemă. Îşi pune mască şi se plimbă fără teamă. Unele surse au spus că şi-a întrerupt vacanţa dintr-o insulă din Marea Caraibelor pentru a merge în capitala franceză în scop de serviciu.

foto_2_pag_15_gettyimages-531736436_1.jpg

Zice că are tenul perfect la 48 de ani fiindcă se spală cu apă cu gheaţă

Însă, în realitate, scopul său principal a fost să-şi facă o petrecere împreună cu iubitul Nikolai von Bismarck (34 de ani) şi cu fiica sa, Lila Grace (18 ani). Au fost cazaţi la Hotelul Ritz, unde au plătit 2.000 de euro pe noapte. Deşi barurile şi restaurantele sunt închise în Franţa, tot au reuşit să facă petrecerea în secret. În plus s-au plimbat pe la magazinele ei preferate, magazinul de bijuterii Dary’s şi buticul Yves Saint Laurent. Kate e la fel de frumoasă ca în tinereţe. Ea zice că nu are un rid pe faţă pentru că se spală cu apă cu gheaţă. Are trupul perfect pentru că nu mănâncă dulciuri şi consumă foarte puţină carne. 

 

 
 
Loading...