Katy Perry a pierdut lupta cu kilogramele și nu i-a păsat de paparazzi care au surprinz-o pe stradă etalându-și formele fără vreun fel de înhibiție. E clar că artista se simte bine în pielea ei și nu mai ține cont de gurile rele.


Katy Perry (35 de ani) a ieșit la plimbare fără să se gândească că ar putea fi surprinsă de fotografi. A luat în greutate, dar nu pare să se îngrijoreze de acest lucru. Artista are mult succes și se bucură de dragostea pe care o primește necondiționat de la fanii ei.

profimedia-0469015277.jpg

Foto: Profimedia

Katy Perry a ales să se îmbrace foarte lejer pentru plimbarea în oraș, și a reușit fără prea multe greutăți. A purtat un trivou mov, iar de aceeași nunață și-a pus și o pereche de pantaloni și ca toată ținută să fie în același ton, Katy a purtat papuci cu aceeași culoare.

profimedia-0468991788.jpg

Foto: Profimedia

Katy Perry Și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day. Solista a primit un inel de 5 milioane de dolari

După o relație cu suișuri și coborâșuri, ba chiar și o despărțire, Katy Perry (34 de ani) și Orlando Bloom (42 de ani) s-au logodit. Vestea cea mare a fost dată chiar de mama solistei, care a dezvăluit pe rețelele sociale că cererea în căsătorie a avut loc chiar de Valentine's Day.

La scurt timp, și cele două vedete au confirmat informația pe Instagram, unde le-au arătat fanilor și inelul de logodnă, unul cu totul deosebit, cu trimitere la numele de familie al actorului: Bloom - înflorit, exact ca o floare cu pietre prețioase. Iar prețul a fost pe măsură. În presa de peste Ocean se vehiculează că actorul a scos din buzunar 5 milioane de dolari pentru logodnica sa.

Lacrimile nu au lipsit, căci solista a fost luată prin surprindere de gest și de cadrul romantic pregătit de cel care-i va deveni soț în curând: o arcadă de flori și zeci de baloane în formă de inimă.

 

 

 
 
Loading...