A 70-a ediție a Met Gala a avut loc anul acesta în 7 mai. Tema a fost una care a solicitat la maximum creativitatea designerilor și a vedetelor. Cel mai exclusivist eveniment de modă a adunat toată floarea cea vestită a celebrităților.


Fiecare a încercat să iasă în evidență cum a putut mai bine: cu picioarele sau bustul la vedere, cu vreun accesoriu extravagant sau cu o intrare spectaculoasă. Katy Perry a cam bifat toate aceste aspecte. Și a respectat și tema: și-a pus în valoare corpul și a adăugat și un element ceresc, așa cum se și cerea. Și-a făcut intrarea într-o mașină decapotabilă pentru a nu-și strica ținuta, asta pentru că rochia creată de Donatella Versace era împodobită cu o pereche de aripi de aproape doi metri. Solista a fost puțin pusă în dificultate de accesoriul neobișnuit, dar a meritat pentru toate privirile ațintite asupra sa.

h_54315205.jpg

katy perry
Katy a purtat o rochie Versace
Foto: EPA

 

Auriu din cap până în picioare, aripi și zale - acestea au fost ingredientele cu ajutorul cărora Katy Perry s-a transformat într-un "înger" sexy. Nu a fost pe palcul tuturor, căci, în timp ce unii au catalogat-o drept îndrăzneață, alții au trecut-o pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete ale serii.

h_54315221.jpg

katy perry
Katy Perry a avut o apariție îndrăzneață
Foto: EPA

 

 
 
Loading...