Celebra artistă americană s-a împăcat cu fostul iubit, John Mayer, care a avut relații amoroase cu numeroase vedete printre care Jennifer Aniston, Jessica Simpson și Taylor Swift.


Katy Perry și cântărețul american, care a frânt multe inimi printre celebrități, au fost văzuți din nou împreună, într-un restaurant din Hollywood, frecventat numai de staruri, anunță New York Post.

Joi seara, cei doi amorezi au luat cina la Tower Bar, un local extrem de scump și de sofisticat, chiar lângă Naomi Campbell, Scarlett Johansson și Reese Witherspoon. Martorii ocular spun că artista și iubitul său s-au îmbrățișat și s-au sărutat toată seara, aceasta fiind prima lor întâlnire oficială după despărțirea din februarie 2014.

Katty Perry a fost căsătorită timp de 14 luni cu actorul de comedie Russell Brand, dar a divorțat în februarie 2012. În luna august a aceluiași an, ea a început o relație amoroasă cu John Mayer, care a durat un an de zile.

Cântărețul american a mai fost cuplat cu Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston și Taylor Swift.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: