Cântăreața Katy Perry a arătat lumii cum a rămas după naștere. Ea a pus o poză în care e îmbrăcată sumar pe o rețea socială.


Katy Perry (35 de ani) continuă să se simtă în al nouălea cer de fericire de când a devenit pentru prima oară mama, dar a vrut să arate cum a rămas după naștere. Ea s-a pozat îmbrăcată sumar pentru a arăta lumii că a rămas cu burtă mare. Artista a povestit că este foarte emoționată să o țină în brațe pe fetița ei nou-născută, Daisy Dove. ”O alimentez la sân toată ziua și apoi o dau în brațe tatălui ei”, spune vedeta.

katy perry

Katy Perry o alăptează la sân pe fiica sa
Foto: Instagram

Katy a făcut fetița cu actorul Orlando Bloom, de 43 de ani, după peste 4 ani de relație. El a vrut s-o numească Fiona, pe fiica lor, dar ea a decis să-i zică Daisy Dove. Voiau să se căsătorească anul acesta, în Japonia, dar au amânat nunta din cauza pandemiei de COVID-19. Katy are o avere de 330 de milioane de dolari, Orlando are în conturi 40 de milioane de dolari.

Katy Perry, la un pas să se sinucidă, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom

Katy Perry şi Orlando Bloom, în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Când îşi vor uni destinele

Katy a suferit de depresie

Orlando abia a așteptat să devină tătic de fată, fiindă fetele își iubesc tații. Katy a fost foarte emoțioată și înainte de naștere. A foarte fericită, pentru că urma să devină mama, dar a avut și momente de depresie. Pandemia de COVID-19 este un moment greu pentru lume și nu foarte potrivit pentru a aduce pe lume un copil, spunea ea. Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011. Katy Perry a arătat ce burtă mare i-a rămas după naștere.

 
 
Loading...