Katy Perry și Orlando Bloom așteaptă până se naște fiica lor ca să stabilească ce nume îi pun. Cei doi urmează să aibă primul copil împreună.


Cântăreața Katy Perry (35 de ani) și actorul Orlando Bloom (43 de ani) așteaptă până va veni pe lume fiica lor ca să stabilească ce nume îi vor da. Ei au mărturisit că au ”ceva opțiuni” în minte. Însă nu se pot decide deocamdată. Încă nu au găsit varianta care să le placă la amândoi. Dar asta contează mai puțin. Preferă, de fapt, să aștepte ca să vadă ce nume i se potrivește după ce o vor vedea în sfârșit pe fetița lor. ”Cred că e ava găsi un mod să ne transmit. Mă voi uita la ea și îmi voi da seama cu ce nume se identifică”, a spus Katy.

Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul primului lor copil. Cum au făcut anunțul

Katy Perry şi Orlando Bloom, în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Când îşi vor uni destinele

Katy a suferit de depresie

Orlando abia așteaptă să devină tătic de fată, fiindă fetele își iubesc tații. Katy e emoțioată pentru că va deveni mamă pentru prima oară și că se apropie nașterea. Este foarte fericită, dar a avut și momente de depresie. Este un moment greu pentru lume și nu foarte potrivit pentru a aduce pe lume un copil. Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011. Katy Perry și Orlando Bloom, așteaptă o fetiță dar nu i-au găsit încă nume.

 
 
Loading...