Dacă surorile din clanul Kardashian sunt cunoscute pentru ipostazele sexy pe care le afișează pe rețelele de socializare, în special Kim, care deși este mama a trei copii nu se lasă încurcată de inhibiții, se pare că și Kendall a luat modelul familiei sale.


În cel mai recent pictorial oferit revistei Voque Italia, Kendall Jenner s-a dezbrăcat de orice fel de reținere, și la propriu și la figurat, și a apărut într-una dintre cele mai senzuale și îndrăznețe ipostaze pe care le-a afișat până acum în mediul virtual. Fotomodelul, în vârstă de 23 de ani, s-a lăsat fotografiată fără haine și fără inhibiții, purtând doar o pereche de sandale cu toc și mănuși lungi de culoare galbenă.

Kendall Jenner a pozat complet dezbrăcată 

Zonele intime ale vedetei nu au fost acoperite decât de luminile din studio-ul foto și, probabil, de privirile curioase ale fotografilor. Kendall a pozat cu spatele la cameră, în posteriorul gol, neacoperindu-și nici măcar bustul. 

Imaginea a fost dată publictății de către fotograful Mert Alas și a reușit în scurt timp să-i pună pe fanii vedetei „pe jar”, adunând zeci de mii de aprecieri în numai câteva ore de la publicare. Nu este prima dată când Kendall îți surprinde admiratorii cu apariții de acest gen, apârând adesea pe covorul roșu în ținute îndrăznețe, care îi lăsat la vedere câteva părți mai intime ale corpului. 

kendall-jenner-goala.jpg

Kendall Jenner a pozat goală pentru revista Vogue
Foto: Instagram

Kendall Jenner, cel mai bine plătit model în 2017

Kendall Jenner a fost cel mai bine plătit model din lume în 2017, reuşind performanţa de a o detrona pe Gisele Bundchen, care ocupase locul fruntaş timp de 14 ani. Deși provine dintr-o familie putred de bogată, fotomodelul a reuşit să strângă în conturi în jur 22 de milioane de dolari.

Forbes arată că cea mai mare parte a averii lui Kendall se datorează milioanelor de fani de pe Instagram, având în jur de 100 de milioane de urmăritori, și a parteneriatelor cu branduri de renume precum Estée Lauder, La Perla și Adidas. De asemenea, Kendall este și preferata marilor case de modă, defilând pe podium pentru multe nume mari din industria fashion. 

 

 

 
 
Loading...