Una caldă, alta rece! Kim Kardashian şi-a lansat ieri cel mai nou parfum - Kimoji, care vine în trei versiuni: Kimoji Vibes, Kimoji Cherry şi Kimoji Peach. Şi cum putea starleta să-i facă reclamă, dacă nu în stilu-i caracteristic. Bruneta s-a pozat doar într-o bustieră şi o pereche de bikini, pe un blat din bucătărie, lângă cele trei sticluţe de parfum.


Bruneta a postat imaginea pe Instagram, acolo unde este urmărită de 114 milioane de fani. N-a investit nimic pentru promovarea produsului, ci doar a trimis câteva sticluţe cadou surorilor ei şi actriţei Drew Barrymore. Toate au postat pe contul de socializare imagini cu noul parfum al lui Kim Kardashian.

A «spart» 500.000 $ ca să fie Kim Kardashian

24-glob-pamplona.jpg


Pamplona a făcut transformările pe parcursul a 3 ani
Citeste tot despre: 

Opt chirurgi au refuzat s-o remodeleze, fiindcă ceea ce a cerut părea mult prea riscant! Însă, în cele din urmă, s-au găsit şi medici care au operat-o pe Jennifer Pamplona (25 de ani) din Sao Paulo.

24-glob-hepta_3570832.jpg


Kim Kardashian e celebră pentru fundul ei
Foto: Hepta

 

Au reuşit să o facă să semene perfect cu starleta americană Kim Kardashian (37 de ani). Pentru toate intervenţiile chirurgicale şi procedurile estetice, brazilianca, de profesie fotomodel, a trebuit să plătească suma imensă de peste 500 de mii de dolari (1,9 milioane de lei). Numai ultimele operaţii, pe care le-a făcut anul acesta, au costat-o 296 de mii de dolari. Diva a început transformările în anul 2015. Şi-a scos patru coaste, şi-a făcut o rinoplastie (remodelarea nasului-n.r.), şi şi-a remodelat fundul după modelul celui al lui Kim Kardashian. Circa 2,2 litri de grăsime i-au fost injectate în fiecare fesă pentru a-i mări posteriorul, pe parcursul mai multor intervenţii. Apoi a suferit multe intervenţii chirurgicale la faţă, pentru ca să capete trăsăturile lui Kim.

24-glob-caters_kim_kardashian_lookalike_recreates_idols_naked_desert_shoot_11.jpg


Fotomodelul Jennifer Pamplona s-a supus la operaţii extrem de dureroase pentru a arăta identic ca vedeta americană
Foto: Caters

 

Nici nu mai ştie numărul operaţiilor foarte dureroase pe care le-a făcut. Este gata să îndure oricât numai să devină clona vedetei americane. Ea deţine chiar recordul pentru cele mai multe intervenţii chirurgicale suferite într-o zi, adică 9 operaţii în 24 de ore. Şi-a pus silicoane, pentru a-şi mări sânii, şi-a făcut mai multe liposucţii (aspiraţii chirurgicale, prin mici incizii, ale grăsimii subcutanate superficiale sau profunde - n.r), şi-a pus implanturi de pomeţi, de bărbie.

 

De asemenea şi-a mărit buzele cu injecţii cu acid hialuronic. Şi-a făcut în mai multe rânduri remodelări ale conturului feţei şi liftinguri faciale (pentru întinerirea pielii-n.r.) până ce chipul său a căpătat în sfârşit aspectul vedetei americane. Recent, Pamplona a căzut de pe o cămilă la o filmare în Dubai. A tras o mare spaimă, fiindcă fundul preţios i s-ar fi putut distruge. 

 

Poate vă întrebaţi a ce miroase? Ei bine, are miros de bani! Daily Mail scrie că nevasta lui Kanye West a făcut 5 milioane de dolari în 5 minute de la postarea de pe Instagram.

kim-kardashian-parfum-instagram.jpg

kim kardashian parfum instagram
Imaginea a adunat peste 2,7 milioane de aprecieri în 24 de ore
foto: Instagram

 

O sticluţă de parfum costă 45 de dolari. Kim Kardashian n-a apucat să se bucure prea mult de succes. Starleta a fost dată în judecată de o companie care o acuză că i-a furat logoul. Este vorba despre sticluţa Kimoji Vibes, care are o formă izbitor de asemănătoare cu cea a companiei de marketing Vibes Media.

kim-kardashian-parfumuri.jpg

kim kardashian parfumuri instagram
O sticluţă costă 45 de dolari
foto: Instagram

 

Vibes Media, care şi-a înregistrat logoul în 2012, doreşte ca parfumul lui Kim Kardashian să nu mai fie comercializat, iar lotul existent deja să fie distrus şi îi cere vedetei despăgubiri, a căror valoare nu a fost făcută publică, scrie Mediafax.

 

Loading...