Farsorul lovește din nou! La doi ani după ce un „fan” a cauzat un adevărat haos în timpul Săptămânii Modei de la Paris, același farsor își face din nou apariția pentru a surprinde o poză sub fusta celebrei prezentatoare Tv.


Kim Kardashian (35 de ani) trecea pe o stradă din Paris, însoțită de gărzile sale de corp, venind de la birourile Balmain, neavând niciun habar de ce avea să urmeze.  La un moment dat, „farsorul în serie” Vitalii Sediuk a reușit să treacă de trupele de securitate și a încercat să o fotografieze cu telfonul mobil sub fustă, potrivit Daily Mail.

În doar câteva secunde, Vitalii a fost imediat pus la pământ de gărzile de corp ale lui Kim, chiar înainte ca vedeta de televiziune să se dezmeticească din harababura creată. Incidentul s-a petrecut marți, 28 septembrie, în timpul Săptămânii Modei de la Paris. În urmă cu doi ani, același farsor, în cadrul aceluiași eveniment, Vitalii a mai încercat o astfel de „experiență”, dar pe-atunci era un vacarm de nedescris și i-a fost imposibil să poată scăpa din mulțime.

Kim Kardashian pare a avea nervi de oțel. La doar câteva ore după ce a fost făcută de rușine, diva s-a gândit să răspundă la acesl incident cu o deja bine cunoscută fotografie nud pe contul său de Instagram. Kim s-a dezbrăcat la bustul gol, și-a descheiat pantalonii și s-a pozat în sânii goi, după cum relatează aceeași sursă.

kim.jpg

kim kardashian
La câteva ore după ce a fost făcută de râs, Kim Kardashian a pozat în sânii goi pe Internet
Foto Instagram

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...