Legată la mâini şi ameninţată cu arma! Kim Kardashian a văzut moartea cu ochii duminică noaptea, în Paris, la ora 2.30, când doi bărbaţi deghizaţi în poliţişti au intrat în camera ei de hotel.


Teroare! Kim Kardashian, de 35 de ani, s-a cazat la începutul săptămânii trecute la acelaşi hotel din Paris unde a mai stat, la Hotel Pourtalès, construit în 1839. Ea se afla în capitala franceză la Săptămâna Modei. După ce duminică seara a fost cu sora ei Kourtney la o cină în oraş, Kim s-a întors la hotel în jurul orei 0.00. La 2.30, doi bărbaţi îmbrăcaţi în poliţişti i-au cerut recepţionerului să le permită accesul, apoi l-au încătuşat.

politie-hotel-kim1212.jpg

Poliţia a împânzit cartierul parizian unde a avut loc spargerea

 

Bodyguardul Pascal Duvier, care o apărase săptămâna trecută pe Kim de „pupicul în fund” al unui ucrainean nebun, ieşise din tură lăsându-le pe Kim şi Kourtney singure, „în siguranţă”, la hotel. Atacatorii au legat-o pe Kim şi au închis-o în baie. Apoi i-au furat cutia cu bijuterii de 6,7 milioane de dolari, un inel de 4,5 milioane de dolari şi alte bunuri valoroase, inclusiv două telefoane mobile îmbrăcate în aur şi diamante.

Valoarea totală a jafului a fost estimată la 16 milioane de dolari. Soţul lui Kim Kardashian, Kanye West, 39 de ani, şi-a întrerupt concertul în New York când a aflat vestea. La momentul atacului copiii North West (3 ani) şi Saint (9 luni) nu erau cu mama lor, fiind cazaţi cu bunica Kris Jenner şi mătuşa Kendall la hotelul Peninsula, aflat la câteva străzi distanţă.

Click! Spune: Vedeta de televiziune Kim Kardashian, care are în prezent o avere de peste 100 de milioane $, a devenit celebră datorită unei înregistrări video în care apare făcând sex cu rapperul Ray J. Asta se întâmpla în 2007. La scurt timp fiica avocatului care l-a apărat pe OJ Simpson şi fata adoptivă a atletului Bruce Jenner, care şi-a scimbat recent sexul, a cunoscut notorietatea datorită unei emisiuni difuzate de postul de televiziune E! 

 
 
Loading...