Jaful armat din Paris a produs schimbări serioase în familia Kardashian. După ce au pierdut o sumă semnificativă de bani și, mai important de-atât, a simțit o serioasă sperietură, Kim Kardashian și Kanye West plănuiesc să cheltuie milioane de dolari pentru a construi buncăre pentru propria securitate.


Ei au luat decizia de a-și transforma proprietățile din Los Angeles în adevărate fortărețe impenetrabile, informează Daily Star. Kim și Kanye se tem de un alt „atac” asupra familiei lor, astfel că își iau de acum toate măsurile de precauție.

„Kim stă acum cu frica în sân și a devenit obsedată de teama că familia ei ar putea fi atacată chiar în propria locuință”, a declarat o sursă apropiată vedetei de televiziune.

spl1356872_001.jpg

kim kardashian
Kim Kardashian încă nu și-a revenit din șoc după jaful din Paris
Foto: Splash News

Celebrul cuplu a pregătit deja camere de panică în cele două proprietăți din California, dar bruneta vrea să fie pregătiți pentru orice, chiar și pentru un eventual asediu pe termen lung.

Kanye a cerut deja unor arhitecți să îi proiecteze planurile unor adăposturi elaborate pentru a decide pe care dintre ele să le construiască până la sfârșitul anului. Unul dintre buncăre este proiectat să ofere cuplului o saună, un jacuzzi și chiar și o pista de bowling. Printre alte facilități, sunt incluse și piscine, săli de sport și de jocuri și sere, pentru a crește fructe și legume.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...