Tocmai când credeați că vedeta Kim Kardashian (35 de ani) nu mai impresionează prin aparițiile nud, fiind deja foarte numeroase, ea dovedește din nou contrariul. Diva a pozat complet dezbrăcată pentru coperta revistei "GQ".


În imaginea de pe copertă, Kardashian își afișează cu mândrie nuditatea, purtând doar o jachetă din piele neagră în dreptul părților intime parcă pentru a-și păstra măcar modestia, potrivit Metro.co.uk. În celelalte fotografii, realizate de Mert Alas și Marcus Piggott, ea apare purtând lenjerie intimă și un trenci cafeniu franțuzesc. 

Într-un interviu a fost rugată să vorbească despre obiceiul ei de a se poza dezbrăcată și de a publica imaginile pe Internet: "Personalitatea mea nu a fost niciodată de genul «Sunt așa o feministă, urmează-mă și dezbracă-te și tu!». Dacă ești conservatoare și așa te simți tu confortabil, cu atât mai bine pentru tine. Te respect. Nu trebuie să te uiți la ce fac eu."

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...