Kylie Minogue, în vârstă 52 de ani, face parada modei din izolare. Cântăreața a decis să stea până la finalul stării mondiale de pandemie în țara ei natală Australia. Ea continuă colaborările cu diferite case de modă printre care și cea a Stellei McCartney și organizează diferite ședințe foto din vila ei aflată lângă Melbourne.


Cântăreața australiană Kylie Minogue în vârstă de 52 de ani și-a surprins fanii cu o apariție sexy și elegantă totodată. Cântăreața de 52 de ani, originară din Australia a postat pe contul ei de Instagram, care e urmărit de peste două milioane de fani din întreaga lume o fotografie din timpul unor ședințe foto care au avut loc la vila ei de lângă Melbourne. Kylie Minogue are o avere estimată la peste 110 milioane de dolari și a îmbrăcat o rochie albastră, mulată făcută special pentru a se potrivi staturii de 1,52 metri cât are Kylie în înălțime. Rochia face parte din colecția de primăvară-vară 2021.  

Citește și:

Kylie Minogue se mărită la 52 de ani?

Kylie Minogue sexy la 52 de ani. Unde se ascunde cântăreața de pandemie?

Kylie Minogue se visează mireasă la 52 de ani

Kylie Minogue a fost răsfățată de public, dar suferă pe plan personal. La finele lunii februarie au apărut zvonuri privind o posibilă căsătorie a ei cu Paul Solomons, 46 de ani. Nunta ar avea loc în această vară în Australia și sora cântăreței, Dannii, îi va fi domnișoară de onoare. Nu a fost măritată niciodată, dar s-a iubit cu mulți bărbați printre care fotomodelul Andres Velencoso (41 de ani), Olivier Martinez (54 de ani), Nick Cave (62 de ani) Jean-Claude Van Damme (59 de ani), Lenny Kravitz (55 de ani) și Michael Hutchence, de la INXS.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: