La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere va deveni tătic a treia oară. Soţia sa, Alejandra Silva, de numai 36 de ani, a rămas însărcinată cu al doilea copil al lor la numai 9 luni după ce l-a născut pe primul.


La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere devine din nou tătic, potrivit revistei ¡Hola!. Mult mai tânăra sa soţie, Alejandra Silva, este însărcinată deja în trei luni cu al doilea copil al lor. Iar copilul se va naşte la primăvară. Şi pentru Gere, şi pentru Alejandra va fi al treilea copil. Starul mai are un fiu, Homer James Jigme, de 20 de ani, din căsnicia cu actriţa şi fotomodelul şi actriţa Carey Lowell, care a durat din 2002 până în 2013.

15-vedete-foto-6-2-col-profimedia-0463319820.jpg

Gere este sub papucul nevestei după ce i-a născut copilul
Foto: profimedia

Alejandra mai are şi ea un fiu, Albert, în vârstă de 6 ani, din căsnicia cu magnatul minier Govind Friedland. Alejandra a născut primul copil împreună cu Gere în februarie, anul acesta.

Richard Gere şi-a cumpărat libertatea cu 100.000.000 $

Richard Gere a pierdut lupta cu kilogramele. La 69 de ani are un copil de câteva luni

S-au cunoscut în 2014

Gere şi Silva s-au cunoscut în 2014 la Positano, Italia, într-un din hotelurile pe care ea le gestiona pe atunci. S-au căsătorit în 2015, iar la nuntă au venit mai mulţi călugări tibetani. Richard Gere e budist, iar Alejandra, care s-a născut catolică, a trecut şi ea la budism. În 2018, însuşi Dalai Lama a binecuvântat pântecul Alejandrei. De când s-a însurat cu Alejandra Silva, actorul îşi petrece mai mult timpul în Spania. “Sunt cel mai fericit om din univers şi cum n-aş putea fi”, a declarat Richard Gere pentru ¡Hola! La 70 de ani, Richard Gere devine din nou tătic la primăvară.

Loading...