Sunt celebri şi adoraţi de femeile din întreaga lume, dar pentru ei nu contează decât ceea ce vor mamele lor.


 Este cazul actorilor Johnny Depp (49 de ani), Sylvester Stallone (66 de ani), Brad Pitt (48 de ani) şi George Clooney (51 de ani). Deşi au ajuns la o vârstă respectabilă, aceste staruri nu ies din cuvântul mămicilor lor.

Mama Stallone îi ghiceşte în stele

Jacqueline Stallone, mama lui Sylvester Stallone, a ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani, dar încă poartă minijup, tocuri foarte înalte şi joacă în filme.

Ea este atât actriţă, cât şi astrolog celebru, care l-a influenţat întreaga viaţă pe fiul său. I-a ghicit în stele că va deveni un mare star şi îi dictează fiecare mişcare.

Sly a distribuit-o în filmul "The Expendables", la lansarea căruia s-a aflat că Jacqueline a cheltuit peste 100.000 $ pe operaţii estetice.

Jane Pitt: «Însoară-te odată!»


Jane Pitt (68 de ani), mama lui Brad Pitt, e cea care dictează în familie. Recent, Jane l-a făcut de râs pe Brad, trimiţându-i o scrisoare publică preşedintelui Barack Obama, prin care condamna poziţia lui favorabilă faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Actorul nu suflă în faţa ei. La început, Jane a fost foarte apropiată de Jennifer Aniston şi nu a acceptat ca fiul său s-o părăsească. În cele din urmă, îndrăgostită de nepoţeii pe care Angelina Jolie i-a dăruit, ea îl vrea însurat cu aceasta.

Pe Depp, mama l-a împăcat cu fosta


Fostă chelneriţă, Betty Sue Palmer (77 de ani), mama lui Johnny Depp, este singura fiinţă din lume de care ascultă starul. Recent, când actorul se cuplase cu Amber Heard (26 de ani), Betty l-a luat imediat în şuturi pe fiul său, supărată că o părăsise pe cântăreaţa franceză Vanessa Paradis (39 de ani, mama celor doi nepoţi ai ei, Lily-Rose, 13 ani, şi Jack, 10 ani. Ba mai mult, mama i-a reproşat lui Johnny că, din cauza escapadei lui amoroase, ea a ajuns la terapie intensivă în luna iulie.

Nina Warren: «George, gata cu burlăcia!»


George Clooney e presat de mama lui, Nina Warren (70 de ani), să se însoare a doua oară. Actorul a fost însurat cu Talia Balsam între anii 1989 şi 1993, dar, de atunci, a avut numai relaţii trecătoare.

În prezent, Clooney se iubeşte cu Stacy Keibler, dar nu are de gând să se mai căsătorească vreodată. El ascultă orbeşte de mama lui, dar în privinţa mariajului se pare că nu se conformează.

Dar asta nu înseamnă că Nina va capitula. Ei îi place foarte mult de Stacy şi e hotărâtă să-l facă pe fiul său s-o ia de nevastă.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: