Este fără doar şi poate cea mai iubită Primă Doamnă care a fost la Casa Albă, iar povestea ei de iubire cu fostul preşedinte al Americii, Barack Obama, ar putea fi subiect de film.


La 17 ianuarie, Michelle Obama a împlinit 54 de ani, iar soțul ei a profitat de ocazie pentru a-i face încă o declaraţie de dragoste online.

Ce sexy arată Michelle Obama, la 53 de ani! Fosta Primă Doamnă a făcut senzaţie la plajă

hepta_3190239.jpg

barack obama, michelle, casa alba, prima doamnă, presedintele sua
Fostul cuplu prezidenţial, după opt ani de mandat
foto Hepta

A scăpat în sfârşit de rigorile impuse de protocolul prezidenţial, când trebuia să fie atentă cum se îmbracă atunci când iese în public. Timp de opt ani, între 2009-2017, cât a stat la Casa Albă alături de Barack Obama (56 de ani), Michelle a fost extren de zgârcită cu apariţiile la plajă.

foto_guliver_splashnews.jpg

michelle obama, prima doamna SUA, Partidul Democrat
Michelle Obama a fost însoţită de o armată de agenţi secreţi pe plaja din Miami
foto Guliver / Splashnews

Însă acum recuperează din plin. După ce sâmbătă, Michelle Obama a ieşit la bălăceală cu fiica ei cea mare, Malia, de 19 ani, duminică i-a venit rândul Sashei să îşi însoţească mama la plajă. Cele două s-au asortat perfect îmbrăcându-se în alb. Michelle Obama a purtat o pereche de pantaloni scurţi albi, un sutien şi o cămaşă de in de aceeaşi culoare. Pe cap a avut o bandană neagră şi nu a renunţat nici o clipă la ochelarii de soare, cu indice mare de protecţie împotriva razelor ultraviolete. Cele trei au profitat de faptul că Barack Obama s-a aflat săptămâna trecută în Marea Britanie şi şi-au făcut de cap, la plajă. Malia mai are doar patru zile de vacanţă şi apoi, va trebui să se întoarcă în campusul de la Harvard.

Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, Michelle Obama a explicat că secretul siluetei ei de vis este faptul că se trezeşte în fiecare zi la 4:30 şi merge la sala de forţă. După ce termină exerciţiile la aparate începe să alerge timp de 45-60 de minute.

Cei doi sunt căsătoriţi de 25 de ani şi au împreună două comori: Malia şi Sasha Obama.

Pentru că ieri a fost ziua de naștere a lui Michelle, Barack a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a emoționat-o pe aceasta. Mai mult, la primele ore ale dimineţii, Michelle a avut parte de o surpriză atunci când a ajuns la birou şi a găsit flori şi o felicitare de la soţul ei.

untddditled.jpg

obama barack presedinte michell
Barack i-a trimis flori soţiei la birou
foto: Instagram

 

„Tu nu ești doar soția mea și mama copiilor mei, ci ești cel mai bun prieten al meu. Îți iubesc puterea, grația și hotărârea. Și te iubesc mai mult în fiecare zi. La mulți ani!”, a fost mesajul postat de Barack Obama pe contul său de socializare. La rândul ei, Michelle a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mulţumit tuturor pentru urări. Fosta Primă Doamnă a urcat şi o fotografie cu florile primite de la Barack şi totodată i-a amintit acestuia că este cel mai bun prieten al ei, cel mai mare fan şi i-a scris că nu se va "sătura" niciodată să primească flori şi felicitări de la el.

 

Loading...