Asta da declarație de dragoste! Taylor Kinney (34 de ani) i-a cumpărat cântăreței trei perechi de pantofi în valoare de 295.000 de dolari, pentru concertul pe care l-a susținut Lady GaGa (29 de ani) alături de trupa U2.


Pantofii poartă semnătura prestigioasei mărci Alexander Mcqueen și sunt făcuți manual, în Italia, din lemn și piele de piton. Achiziția a costat mii de dolari, o nimica toată pentru celebrul cuplu. Lady GaGa a purtat una din superbele încălțări atunci când a urcat pe scenă alături de Bono (55 de ani), solistul trupei U2, în timpul concertului care a avut loc la New York, duminică (27 iulie).

Artista s-a lăudat cu pantofii pe internet

lady_gaga_instagram_pantofi_logodnic.jpg

lady gaga pantofi logodnic
Alexander Mcqueen este una din casele de modă preferate de Lady Gaga
Foto: Instagram/Lady Gaga

 

Taylor a achiziționat toate cele trei perechi de patofi costisitoare la o licitație a casei Christie, din New York, relatează revista Marie Claire. La acea vreme, faimoasa casă de licitații nu a făcut public cumpărătorul, dar Lady GaGa s-a lăudat cu pantofii pe rețeaua de socializare Instagram. La descrierea imaginii, artista a scris că a primit un cadou din Paradis, de la „cel mai bun logodnic din lume”.

lady_gaga_logodnic_pantofi_alexander_mcqueen.jpg

lady gaga pantofi logodnic
Cântăreața s-a încălțat imediat cu darul primit de la logodnicul ei
Foto: Instagram/Lady Gaga

 

Profitul câștigat la licitația organizată de casa Christie a mers la UNICEF (Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite n.r), în fondul care ajută victimele cutremurului din Nepal, care s-a petrecut în aprilie 2015. Mulțumită lui Taylor Kinney, licitația a strâns mai mulți bani decât se așteptau organizatorii. Casa Christie a dezvăluit că se aștepta ca perechile de pantofi să fie vândute cu 10.000 de dolari fiecare, însă Lady GaGa are un logdnic extreme de generos. Taylor și Gaga urmează să se căsătorească în această vară. Ceremonia va avea loc pe plajă, la casa de 23 de milioane de dolari a artistei, din Malibu, în SUA.

Imagini din timpul concertului susținut de Lady GaGa și U2

 

Loading...