Lady Gaga a fost surprinsă cu încălțări șocante, niște platforme uriașe, la plimbare în New York. Diva și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale extravagante.


Cântăreața Lady Gaga (35 de ani) a fost surprinsă, recent, cu încălțări șocante, niște platforme uriașe, la plimbare în New York. Toată lumea se uita după ea și se mira cum de putea să meargă cu așa ceva în picioare. Diva se află la New York pentru a pregăti show-urile sale împreună cu Tony Bennett la Radio City Music Hall în zilele de 3 și 5 august. Lady Gaga joacă în filmul ”House of Gucci”, care va avea premiera la 24 noiembrie.

Izolarea și-a pus amprenta pe silueta lui Lady Gaga, însă ei nu-i pasă. Cum a fost surprinsă vedeta

Lady Gaga: «Vreau să fac sex non-stop!»

 

Dă sfaturi despre sex

 

Mereu nonconformistă, Lady Gaga nu ezită să dea sfaturi tinerelor sale fane privitoare la viața sexuală. ”Am multe fane tinere. Le spun mereu că trebuie să aștepte cât mai mult timp posibil înainte să aibă relații sexuale. Niciodată nu este bine să se grăbească. Nu au nimic de câștigat din asta înainte de 25 de ani. Eu mi-am pierdut virginitatea la 17 ani. Nu am fost pregătită și a fost experiență absolut teribilă”, a explicat diva într-un interviu. Vedeta a mai spus că abia de la 23 de ani a început să aprecieze sexul. Lady Gaga a fost surprinsă cu încălțări șocante, niște platforme uriașe, la plimbare în New York.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: